Naročilo vizitk preko spleta ti vzame le 2 minuti!

spletno-naročanje-v-dveh-minutah

Datoteko za tisk v pdf formatu imate pripravljeno. Prav tako veste format vizitke, naklado in vrsto dodelave. Zakaj bi pošiljali povpraševanja in čakali na odgovor, če vam lahko v tem času vizitke že natisnemo?
Nakup vizitk oz. tiskovin v spletni tiskarni Demago je hiter in enostaven, saj je za naročilo potrebnih le nekaj klikov, s katerimi si boste prihranili dragocen čas.

Ko ste na spletu poiskali domeno www.demago.si, je potrebno v zavihku Digitalni & offset tisk poiskati ime izdelka, v našem primeru je to vizitka.

Iskanje-v-spletni-trgovini-Demago

 

S klikom na izdelek – Vizitke, boste odprli kategorijo v kateri se nahaja 5 glavnih skupin:

  • Standardne vizitke so običajne vizitke tiskane na standardne premazne ali nepremazne papirje v gramturi od 300-400g/m2, z možnostjo izbire obojestranske plastifikacije v mat, gloss ali Soft-touch izvedbi in opcijo z zaobljenimi robovi.
  • Vizitke Creative – v tej skupini boste našli poleg standardnih papirjev tudi kreativne posebne papirje (metalizirani, strukturirani oz. reliefni papirji…). Za lažjo izbiro papirja, se vam bo v atributu Papir pri imenu papirja prikazala tudi fotograija izbranega paprja. V tej skupini je možnost plastificiranja izklopljena, saj se kreativni papirji v praksi ne plastificirajo, ker s plastificiranjem izgubijo naravno barvo in otip. V primeru tiska na kreativne papirje, vam priporočamo minimalistični design oz. minimalno uporabo prekrivnih tonov v grafiki.
  • Vizitke Premium imajo dodatne možnosti izbire bodisi topolotnega tiska z metalizirano folijo, slepega tiska ali SPOT-UV parcialnega lakiranja.
  • Vizitke Mulfiloft se tiskajo na specialne papirje, katere z visokim pritiskom med seboj zlepimo in s tem dosežemo izredno debelino (920 ali 1190g/m2). Na voljo sredica v rdeči ali črni barvi.

 

Mi smo se tokrat odločili za najpogosteje naročene vizitke – standardne vizitke s plastifikacijo.
Zato v tem koraku kliknete na Vizitke standard.

standardne-vizitke
V naslednjem koraku izberite velikost oz. format vizitk.

standardne-vizitke-85x54mm

Konfiguracija in izračun cene vizitk:

Najprej izberete debelino papirja (priporočamo vsaj 350g/m2).

Nato sledi izbira tiska (4/0 – enostranski barvni tisk, 4/4 obojestranski barvni tisk).

Za boljšo obstojnost in lepši estetski videz vam svetujemo, da izberete še plastifikacijo – mat, gloss ali softtouch.

Lahko imate tudi zaobljene robove v radiusu 3mm.

Sledi izbira količine in rok izdelave. Za naročilo vizitk kliknete na gumb Dodaj v košarico.

cena-standardne-vizitke-85x54mm
Oddaja naročila v spletni tiskarni je hitro in enostavno. Prepričajte se sami!