Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

01.10.2016 Presenetite s personaliziranimi tiskovinami

Temelj vsakega odnosa, bodisi osebnega bodisi poslovnega je vzdrževanje stika in stalna komunikacija. Pomislite kdaj ste nazadnje nagovorili svoje obstoječe ali potencialne stranke? Ker smo v konstantni časovni stiski, se pogosto na ta pomembni segment komunikacije s strankami pozabi.

Stranke morajo čutiti, da so vam pomembne, da so nekaj posebnega in da ste se samo za njih  zelo potrudili. Podjetja, ki se tega zavedajo s pridom uporabljajo personalizacijo tiskovin, ki jo omogoča digitalni tisk.

Direktni marketing ključ do uspeha
Ko govorimo o direktnem marketingu imamo v mislih med drugim direktno naslovljeno pošto, ki vas čaka v vašem nabiralniku in je namenjena prav vam. Tako vas vaše ime pričaka že na kuverti, tudi v notranjosti vas čaka presenečenje z dopisom, ki je naslovljeno na vas, za nameček pa še kupon s posebnim popustom.

Za vsem tem stojijo tiskarski stroji digitalnega tiska, ki omogočajo, da se različni grafični elementi, teksti, številke ali slike, ki so povezani z bazo podatkov (MS EXCEL), tiskajo na vsako tiskovino različno. Kar je velika prednost v primerjavi z offset tiskom, kjer je priprava vezana na plošče in tako personalizacija tiskovin ni izvedljiva oz. ni smiselna.

Sky is the limit
Možnosti personalizacije tiskovin so zares ogromne. Tiskanje variabilnih podatkov (VDP – variable data printing) je možno na praktično skoraj vse tiskovine v katerikoli obliki.

Najpogosteje se omenjeno uporablja na letakih, vabilih, darilnih bonih, razglednicah, kuponih, vstopnicah, nalepkah pa tudi na naslovnicah brošur, katalogov, knjig, koledarjih, pogodbah …

Kako pripraviti datoteko za tisk variabilnih podatkov?
Sledite tej povezavi: Personalizacija tiskovin