Velik format za velik uspeh

ricoh-9110

V poplavi različnih reklamnih materialov, ki vsakodnevno obdajajo potrošnike, se jih vsekakor dotaknejo tisti, ki izstopajo. Pa naj si bo to po obliki, materialu ali velikosti. Preden se odločite za izdelavo tiskovin, je to potrebno vzeti v obzir. Bodite drzni in se odločite za nadstandardne velikosti vaših promocijskih tiskovin, ki bodo na vaše stranke naredile vtis že na prvi pogled.

 

Digitalni tisk letakov, katalogov in zloženk nestandardnih mer je lahko izredno zahtevna naloga. Vendar ne za strokovnjake tiskarne Demago. Smo namreč eni redkih pri nas, ki se lahko pohvalimo s posebnim digitalnim tiskalnikom, kateri omogoča tisk do dolžine kar 70 cm. Digitalni tiskalnik RICOH C-9110 omogoča tisk papirjev gramature od 60 do kar 400 g/m2.

 

Tako nam tiskanje zloženk formata ležeč A4 (odprt format 210x594mm), zloženk formata 3x A4 (odprt format 297x628mm), katalogov formata A4 – ležeč (odprt format 210x594mm) ali Banner letakov dimenzij do dolžine 700 mm ne predstavlja nobenih težav.

 

Ob tem velja omeniti, da v spletni tiskarni Demago tiskamo na celo kopico različnih materialov, tudi na trde podlage kot so forex, kapa ali celo pleksi steklo, ob tem pa omogočamo tudi CNC računalniški izrez po konturi. XXL velikoformatni digitalni tisk zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu, vi pa si iz naše pestre ponudbe le izberete izdelek, ki vas zanima in s klikom nanj nadaljujte na izračun cene tiska. Nakup enostavno opravite preko spletne aplikacije kjerkoli in kadarkoli. Hitro in preprosto.