SPLETNA TISKARNA

DEMAGO PRINT je ,,samopostrežni,, spletni portal, ki nudi uporabnikom enostavno spletno naročanje vseh vrst tiskovin in promocijskega materiala. Sistem deluje enostavno, saj uporabnik izbere izdelek, določi specifikacije, naklado, preko obrazca naloži datoteko za tisk, pred samim tiskom pa natančno predvidi strošek oz. ceno tiska.

Sistem spletnega naročanja ima veliko prednosti, saj je naročanje možno 365 dni v letu, naročila oddajate od doma ali iz pisarne, torej vam ni potrebno hoditi v tiskarno, izdelke pa vam pravočasno dostavimo na dom oz. pisarno…

V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli izdelek, ki ga potrebujete za vašo naslednjo promocijo.

 

Kdaj izbrati digitalni tisk?
Digitalni tisk je prava izbira, kadar želite tiskati manjše količine tiskovin (običajno manj kot 500 ali 1000 izvodov). Ker ni potrebna posebna priprava, je izvedba hitrejša od klasičnega tiska, poleg tega pa je digitalni tisk zelo prilagodljiv in ponuja številne ustvarjalne možnosti za dosego boljših marketinških učinkov.
Kdaj izbrati offset tisk?
Če imate namen tiskati večje naklade tiskovine (od cca. 500 naprej), potem je klasični offset tisk najbolj primerna oblika tiskanja. Zaradi posebne priprave je izvedba nekoliko počasnejša (od 3 do 6 delovnih dni), cena pa je pri višjih nakladah zelo dostopna – več kot je izvodov, manjša je cena na posamezni izvod.
Digitalna tehnologija tiska samolepilnih etiket je na trgu prisotna že skoraj 30 let, pa vendar se je v zadnjih 10 letih razvila do te mere, da lahko po kakovosti konkurira klasičnemu fleksotisku, najnovejše digitalne tehnologije pa že znatno presegajo klasične najpogosteje uporabljene tehnologije.

Sicer imata obe tehnologiji specifične značilnosti, zato je dobro poznati nekaj osnov. Pri obeh tehnologijah se tiska iz role v rolo, končni produkt so etikete navite na roli.

Ključne prednosti digitalne tehnologije so predvsem hitrost, fleksibilnost, nizki stroški priprave (odpade izdelava dragih klišejev), možnost tiska variabilnih podatkov (številčenje, črtne ali QR kode, vsebine…). Še posebej pa je potrebno izpostaviti dejstvo, da so pri naši tehnologiji tiska, uporabljene ekološko popolnoma neoporečne barve.

Tudi vaše potrebe so včasih veliko večje in nestandardne!

Ko boste želeli na primer natisniti velik jumbo plakat, natisnjen kvalitetno in profesionalno, se boste morali obrniti na tiskarno, ki vam s svojo kapaciteto to lahko ponudi! Ena od možnosti, ki jih pri Demagu vsekakor lahko izkoristite, je tako imenovani XXL digitalni tisk na fleksibilne medije iz role. To možnost lahko izberete vedno, ko boste potrebovali tiskovine večjega formata.

Mnoga podjetja in posamezniki se že vrsto let obračajo na nas, ko želijo tiskati velike plakate, transparente, samolepilne folije in druge podobne tiskovine.

Uporaba t.i. Flatbed (ploskovnih) UV tiskalnikov, kateri omogočajo direktni oz. neposredni tisk na trde materiale nudijo možnost tiskanja na širok razpon različnih medijev. Največja prednost direktnega tiska neposredno na izbran material so nižji stroški in bistveno hitrejša produkcija, saj pri tej tehnologiji tiska odpade postopek kaširanja in laminiranja. Z hitrim razvojem digitalnih tiskalnikov in medijev primernih za tisk, nam tehnologija nudi širok nabor končnih izdelkov, ki niso prisotni le v reklamni industriji ampak se pojavljajo tudi pri dekoraciji ter opremljanju bivalnih prostorov.

Nastopi na predavanjih, seminarjih, konferencah, sejmih in različnih drugih poslovnih srečanjih so pomemben člen vsakega uspešnega podjetja in organizacije. Iskanje novih in izvirnih načinov promocije pa je imperativ za utrjevanje blagovne znamke med ljudmi, pridobivanju novih kupcev in posledično uspešnemu poslovanju.

Tako vam poleg ostalih storitev nudimo široko paleto produktov iz področja reklamnih pripomočkov. Gre za produkte, ki vam lahko pomagajo pri promociji in nagovarjanju ciljne publike in vas navzven prikažejo v še bolj profesionalni in izvirni podobi. Služijo tudi pri učinkovitejši komunikaciji z vašimi strankami, potencialnimi kupci in poslovnimi partnerji.

Iščete grafičnega oblikovalca, ki bo razumel vašo idejo in jo uspešno prenesel na promocijski material? Potrebujete besedilo za vašo spletno stran ali prodajno pismo? Želite izdelati spletno stran in potrebujete dobrega programerja?
V zavihku grafično oblikovanje boste našli seznam različnih izvajalcev, ki vam lahko pomagajo pri uspešnem poslovanju vašega podjetja. Želijo vam ponuditi kvalitetno storitev in vas prepričati s svojimi referencami in preteklimi deli. Vi pa ste tisti, ki se boste odločili, ali ustrezajo vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Ko boste izbrali primernega, z njim stopite v stik preko spletne aplikacije in se dogovorite o vseh podrobnostih sodelovanja.

 

Demago je tiskarna s tradicijo, izkušnjami in strokovnim znanjem. Preko 4000 strank je zadovoljnih z našim delom in se zato k nam vedno znova vračajo. Tudi vi ste lahko ena izmed njih!

 www.demago.si