Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Namizne podloge

Odličen pripomoček za vsako pisalno mizo!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
Namizne-podloge.png
Namizne-podloge.png

Se vam je kdaj zgodilo, da ste v naglici kakšen pomemben podatek zapisali na listek in ga pustili na vaši pisalni mizi, pa ga pozneje nikakor niste mogli najti?

Namizne podloge, ki vam jih po vaših željah natisnemo, vam ta problem enostavno rešijo in pomembne podatke boste imeli vedno pred očmi.

Ponavadi grafična priprava zajema koledar za tekoče leto, uporabne informacije in seveda pomembne podatke o vašem podjetju.

Zaradi velikosti tiskovne podloge, ostane še vedno dovolj praznega prostora, ki je namenjen zapiskom.

Namizne podloge tiskamo na tanjše nepremazne papirje, po navadi ensotransko in so na voljo so v dveh standardnih formatih.

Izberete lahko med med 25 ali 50 listi, v dimenziji 594x400 mm.

Knjižni blok je v glavi zlepljen na debelejši podložni karton, po želji lahko izberete opcijo PVC zavihka, ki ga vlepimo s spodnje strani in tako dodatno zaščitimo liste.  

Ker gre za zelo praktičen izdelek, ki je nepogrešljiv v vsaki pisarni, lahko seveda namizne podloge v barvah vašega podjetja brezplačno razdelite med vaše sodelavce, poslovne partneje ali potencialne stranke in na ta način promovirate vašo blagovno znamko.

Namizne podloge tiskamo v digitalnem tisku že od 1 kos naprej!

S pomočjo personaliziranih poslovnih daril si zagotovite večjo prepoznavnost in ohranjate vaš posel!

Poslovna oz. promocijska darila so namenjena trženju in profesionalnemu razvoju blagovne znamke.

Tisk poslovnih daril, je v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ena izmed nujnih marketinških dejavnosti na katero ne gre pozabiti.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila.

Čeprav so v zadnjem času privlačne razne digitalne strategije trženja preko socialnih omrežij, je tisk poslovnih daril zagotovo še vedno številka 1.

Tako lahko z minimalnim vložkom v tisk poslovnih daril učinkovito skrbite za prepoznavnost vašega podjetja, kajti gre za tisk na uporabne izdelke, ki so dnevno v uporabi.

Zakaj bi torej plačevali klike na socialnih ali digitalnih omrežjih, če pa imate priložnost obdariti vašega potencialnega kupca s trajnim izdelkom, ki bo vsakodnevno v uporabi in le ta ga bo s tiskom vašega sporočila oz. logotipa, vsakodnevno opozarjal na vaše podjetje.
V tiskarni Demago Print imamo za vas na voljo kopico uporabnih izdelkov, ki jih potiskamo z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, katero bo vaše kupce opominjalo, da so cenjeni in spoštovani skozi celotno leto.

Najpogosteje izbran izdelkek je zagotovo voščilnica, ki jo po navadi pošljemo po pošti ali priložimo darilnemu paketu. Še vedno aktualna je izbira tiska tradicionalnih novoletnih koledarjev, ki so lahko čudovito darilo za vaše bližnje ali poslovne partnerje.

V naši ponudbi najdete tudi promocijske pisalne bloke in namizne podloge, ki so zelo praktičen izdelek v vsaki pisarni. Lahko se odločite tudi za tisk rokovnikov, ki so po navadi vezani s špiralo, bodisi z mehko ali trdo platnico.

Za piko na I, pa se lahko odločite in vaša poslovna darila pakirate v personalizirane darilne škatle ali darilne vrečke.

Stopite korak naprej in s pomočjo personaliziranega tiska dosežite večjo prepoznavnost vašega podjetja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si