To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite skupino in nadaljujte na izbiro dimenzije izdelka!

Katalogi, knjige

Nudimo vam kvaliteten in hiter tisk in vezavo vseh vrst knjižic, katalogov, brošur, letnih poročil, zbornikov v nižjih nakladah - digitalni tisk ali višjih nakladah - offset tisk.
Izbirate lahko med naslednjimi vrstami vezav:

Šivano oz. speto z žico v hrbtu:
je tehnološki proces, pri katerem stroj za šivanje s pomočjo kovinske žice med seboj poveže več listov (zašije), prepogne na polovico in s sprednje strani obreže na točen format. Šivanje z žico omogoča vezavo knjigoveških izdelkov z manjšim obsegom od 8 do 80 strani.

Broširanje - mehka vezava:
je lepljenje knjižnega bloka na hrbet platnice iz debelejšega materiala (karton 300 g/m2). Stroj za broširanje na eni strani porezka hrbet knjižnega bloka in nanese vroče lepilo, na drugi strani pa istočasno požlebka platnico (4x) in ju s pritiskom med seboj sestavi-zlepi. Sledi še postopek obrezovanja iz treh strani na končni format. Broširanje je možno od debeline knjižnega bloka minimalno 2 mm, do debeline 50 mm.

Trda vezava:
je najzahtevnejša vezava pri kateri je platnica iz trde lepenke. Za kompakten in čvrst knjižni blok so potiskani listi med seboj zašiti s sukancem in v hrbtu prelepljeni z gazo. Knjižni blok je nato s predlistom in zalistom vlepljen v trdo platnico. Vezava je primerna za izdelke pri katerih je zahtevana trajna raba.

Spiralna vezava:
je posebna oblika šivanja knjižnega bloka pri kateri knjižni blok ob robovih naluknjamo in v luknje vstavimo kovinsko spiralo. V ponudbi imamo kovinske špirale v treh standardnih barvah: belo, črno in srebrno. Spiralimo lahko do debeline 28 mm.

Izberite način vezave, ki vam ustreza, izračunajte strošek tiska in izdelek enostavno naročite preko spleta.