To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite skupino in nadaljujte na izbiro dimenzije izdelka!

Samolepilne folije

Naj bo vaša promocija unikatna, vidna, prepoznavna in seveda učinkovita!

Pomembno vlogo pri uspehu vašega promocijskega projekta ima pravilna izbira materiala.

1. Samolepilne print folije, primerne so za tisk reklamnih sporočil z digitalnimi tiskalniki. V tej skupini so na voljo folije za tisk ambietalne grafike, folije za tisk okenske grafike, folije za tisk talne grafike in folije za poslikavo avtomobilov oz. prevoznih sredstev. S pomočjo teh folij, ki so odporne tudi na vremenske vplive in UV žarke , boste lahko svoje vozilo ali steklene površine spremenili v učinkovito orodje za povečanje prodaje.

2. Samolepilne folije za izrez, so folije, iz katerih se grafični elementi izrezujejo s pomočjo rezalnika. Takšne folije so zelo praktične v primeru, ko želite namestiti zgolj posamezne
grafične elemente (logo, posamezne črke, različne oblike...) in jih uporabiti na oznakah, tablah, avtomobilih, tekstilu…Izbirate lahko med barvnimi, flourescentnimi, odsevnimi, metaliziranimi folijami...

3. V skupini fototapete
boste našli dva materiala za tisk fototapet, ki se med seboj razlikujeta po načinu lepljenja. HP PVCfree Wall Paper je namenjen za mokro lepljenje, Mactac DecoSatin pa je samolepilna folija z akrilnim repozicijskim prozornim lepilom. S fototapetami, narejenimi iz vaših najljubših fotografij ali motivov, boste lahko okrasili stene vašega doma ali poslovnega prostora.

4. Statična folija
je izredno praktična nalepka, ki deluje brez uporabe lepila in jo lahko uporabite na skoraj vseh ravnih in gladkih površinah.

5. Magnetna folija
je idealna rešitev za občasna reklamna sporočila, ki jih želite odstraniti in ponovno pritrditi. Uporabljate jo lahko na vseh ravnih kovinskih površinah, na primer v trgovinah, skladiščih. Izkoristite njihovo mobilnost in učinkovitost !

6. PVC folije lahko predstavljajo odlično komunikacijsko sredstvo na raznih sejmih in predstavitvah, kjer uporabljate rollup stojala. Te vzdržljive in vodoodporne folije boste lahko uporabljali tudi pri A tablah in Alu okvirjih za zunanje in notranje oglaševanje.

Kako se folije razlikujejo med seboj?

Samolepilne folije v osnovi delimo na monomerne, polimerne folije - valjane folije in Cast folije - lite folije.
Monomerne folije so cenovno najugodnejše, uporabljajo se za kratkoročne in nezahtevne aplikacije.
Polimerne folije so občutno kvalitetnejše od monomeričnih materialov, primerne pa so za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije.
Cast folije so kraljice med folijami, saj jih uvrščamo v najvišji kakovostni razred foljskih materialov. Folije se ne krčijo in se odlično prilagajajo na obliko podlage za lepljenje. Zaradi tanke in mehke strukture je njihova aplikacija enostavnejša. Uporabljate jih lahko za zunanje površine (naprimer za grafično opremo vozil), obstojne so tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih. Izkoristite njihov potencial in dolgo življenjsko dobo.