Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)
  • € + (% DDV)

Kategorija

Letaki - VDP (Tisk variabilnih podatkov)
Letaki - VDP (Tisk variabilnih podatkov)

Letaki - VDP - (Variable-data printing) je oblika tiska na zahtevo, pri kateri se elementi kot so so imena, priimki, naslovi, nazivi, številke, QR kode, tiskajo na vsak grafični izdelek različno. Tisk osebno naslovljenih letakov dokazano daje boljše prodajne rezultate, največji učinek pa imajo vsakemu prejemniku osebno prilagojeni nagovori, vsebine in ponudbe, ki temeljijo na njihovem preteklem in pričakovanem nakupnem obnašanju. Izkoristite moderen način trženja in nagovorite vaše kupce bolj osebno!

Material

Tisk

Zaščita

Personalizacija

Razrez

Izberite količino / naklado

Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Izbrali ste količino = + DDV Skupna količina kos | mutacij = + DDV

Izberite termin izdelave / odpreme naročila

Termin izdelave velja še

€ + DDV
€ + DDV
€ + DDV

Predvidena dostava po pošti

Povzetek naročila

Letak A5 - VDP: 148x210 mm (D9)

Količina

Cena / kos

€ + DDV

Termin izdelave

Teža

kg

Dostava

+ € + DDV

Predvidena dostava

Spletna cena izdelka

0 € + 0(22% DDV)
0,00
Potrdite dimenzijo etikete!
Personalizacija - VDP (Variable-data printing) je oblika tiska na zahtevo, pri kateri se elementi kot so grafike, teksti ali slike povezani z bazo podatkov (MS EXCEL), tiskajo na vsak grafični izdelek različno oz. iz podatkovne baze.

Za tisk potrebujemo PDF datoteko (Master page) in MS Excel datoteko v kateri so variabilni podatki, kot so so imena, priimki, naslovi, nazivi, številke, QR kode, besedila ipd.

S posebno programsko opremo poljubne variabilne podatke združimo z osnovno PDF datoteko (Master page) in z nekaj kliki kreiramo neomejeno število dokumentov za tisk z enako osnovo oz. designom in različnimi podatki iz MS Excel baze.

Pri izbiri papirja za tisk ni omejitev, tisk variabilnih podatkov je lahko enostranski ali obojestranski, po želji je tiskovina lahko tudi plastificirana.
Opombe: PDF datoteko za tisk pripravite na točen format! Kadar gre za tisk v živi rob, ne pozabite na zahtevan 3 mm dodatek za porezavo - Bleed, varno območje - Margins, naj ne bo manjše od 5 mm!

V ločeni PDF datoteki definirajte, kje točno naj bodo variabilni podatki, kako si sledijo, definirajte vrsto, velikost in barvo pisav...

Variabilne podatke pošljite v MS Excel datoteki. Pomoč

Za kvaliteten tisk je pravilna priprava datoteke ključnega pomena! Pri kreiranju PDF datoteke upoštevajte naslednja pravila:

PDF datoteko za tisk pripravite v grafičnih programih kot so InDesign, Illustrator, Quark X ali Corel Draw! Datoteko za tisk vedno pripravite na točen format (1:1), izjema so Jumbo plakati (1:10) in City light plakati (1:5).
V datoteki za tisk uporabljajte rasterske slike z zadostno resolucijo (dpi-dots per inch) in sicer za tisk poslovnih tiskovin minimalno od 250-300 dpi, pri tisku večjih formatov (XXL tisk) lahko uporabite tudi slike z resolucijo od 100 dpi naprej. Črna besedila oz. pisave manjše od 15 pt, kreirajte samo iz črne barve (C=0%, M=0%, Y=0%, K=100%), nikakor ne iz vseh štirih barv, ker lahko pri tisku pride do zamika barvne registracije. Velikost pisav naj ne bo manjša od 6 pt. Pisave, ki jih uporabljate v datoteki izvozite v PDF s funkcijo embedded fonts ali pa jih pretvorite v krivulje. Priporočamo, da datoteko shranite z standardom PDF: X3/2002. Vektorske črte oz. linije naj imajo minimalno debelino 0,25 pt oz. 0,1 mm.
Kadar tisk sega do roba porezave, je potrebno format datoteke povečati na vsako stran za 3 mm! V tem primeru design (barve, slike…) povlečite navzen od roba porezave!
Grafične elemente (pisave, logotipi ipd.) naj bodo od linije porezave odmaknjeni minimalno 3-5 mm ali več.
Datoteka za tisk naj vsebuje tudi oznake za porezavo (Crop Marks).
Vsi grafični elementi v datoteki za tisk (slike, barvne podlage, logotipi, pisave...) naj bodo v CMYK barvnem prostoru, nikakor pa ne v RGB. Izjema so PANTONE barve, vendar katerih tisk je možen le v offset tehniki, kjer se Pantone barva tiska kot dodatna barva). Pri shranjevanju datoteke uporabite nastavitev FOGRA39 (ISO Coated v2) za papirje in FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647) za nepremazne papirje. V kolikor bo datoteka poslana v RGB barvnem prostoru, lahko pride do barvnih razlik, za kar pa žal ne moremo odgovarjati! Priporočamo, da PDF datoteko kreirate oz. shranite s standardom PDF/X3:2002.
Prosimo, da pred pošiljanjem datoteke na naš strežnik še enkrat preverite skladnost datoteke za tisk, saj za napake, ki so posledica nepravilne priprave ne moremo prevzeti odgovornosti!
S klikom na eno od povezav si lahko prenesete prazno predlogo (AI, ID, PS). V datoteki PDF najdete kratka navodila za izdelek, ki ga boste oblikovali!

Nakup izdelkov v spletni tiskarni Demago Print, omogoča hitro in enostavno naročanje vseh vrst tiskovin z možnostjo dostave izdelkov do vaših vrat. V kolikor boste opravili spletni nakup prvič in na kakšno vprašanje nimate odgovora, smo za vas pripravili nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj:

Datoteko za tisk nam pošljite preko FTP obrazca. FTP obrazec se vam odpre v nakupovalnem procesu, korak 4. Zaželjeno je, da datoteko za tisk oddate skupaj z naročilom. Preko FTP obrazca lahko pošljete do 15 datotek naenkrat.

Za pošiljanje datotek večjih od 600 MB nam lahko datoteko pošljete tudi preko Wetransfer-ja, Dropbox-a, Google drive...

V kolikor želite oddati datoteko kasneje, lahko to storite s klikom na gumb FTP (desno na vašem monitorju v pomožni navigaciji).


Opomba:
če boste datoteko poslali kasneje oz. naslednji dan imamo pravico do spremembe termina izdelave.

Nakup v spletni tiskarni je preprost. Poteka v 4 osnovnih korakih:

  1. Izbira izdelka
  2. Izračun cene in izbira termina izdelave
  3. Nakupovalna košarica - naslov za dostavo in način plačila
  4. FTP - nalaganje datotek za tisk


1. Izbira izdelka
Izdelke lahko poiščete na dva različna načina in sicer v glavnem meniju, kjer so izdelki urejeni po skupinah ali pa s pomočjo iskalnika v katerega vpišete ime izdelka.

2. Izračun cene in termin izdelave
Ko ste poiskali izdelek ga je potrebno na podstrani izračun cene konfigurirati. Vsak izdelek ima na izbiro opcije (gramatura papirja, način tiska, morebitne dodelave...). Ko ste izbrali opcije, izberite željeno naklado oz. količino izdelka. V polju Termin izdelave kdaj potrebujete izdelek in s klikom na gumb Dodaj v košarico nadaljujte z naročilom.

3. Nakupovalna košarica
V košarici boste morali izbrati način plačila in naslov za dostavo v primeru, da paketa ne boste prevzeli na sedežu podjetja.

4. FTP
Takoj ko ste naročilo zaključili, se vam odpre okno FTP, kjer lahko naložite vaše datoteke za tisk. Ko bodo datoteke prenešene na naš strežnik, boste na vaš E-mail prejeli potrdilo, da so datoteke uspešno prenesene.


Podrobnejši opis nakupovalnega procesa si lahko ogledate na tej povezavi: Postopek naročanja

Spletno naročilo lahko prekličete, vendar v primeru da je vaš naročen izdelek že izdelan, ste znesek naročila dolžni poravnati, tudi v primeru, da ga ne prevzamete.

Dostava po pošti se izvaja preko našega pogodbenega partnerja POŠTA SLOVENIJE. Strošek dostave-poštnine je obračunan pred zaključkom spletnega naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov (razen v primeru plačila po povzetju + strošek Pošte Slovenije).

Cena dostave-poštnina je odvisna od teže paketa in se v postopku naročanja izdelka samodejno izračuna in prišteje k naročenim izdelkom.

Opomba: izdelke večjih dimenzij dostavljamo z lastnim prevozom. V tem primeru vas predhodno obvestimo in uskladimo termin dostave.

» Termin izdelave
Vsi izdelki v spletni tiskarni imajo na voljo 3 različne termine izdelave, ki jih v nakupovalnem procesu določite sami. Termin izdelave oz. datum odpreme je tisti dan, ko je izdelek pri nas izdelan in oddan dostavni službi.
Dostava paketov je na območju Slovenije predvidoma naslednji delovni dan med 9.00 - 11.00 uro, dostava v Hrvaško in Avstrijo traja predvidoma 2-3 delovne dneve, dostava v druge države EU pa lahko traja tudi do 7 delovnih dnevov.


» Sledenje paketa:

Takoj, ko bomo vaše naročilo izdelali boste na vaš E-mail prejeli obvestilo, da je vaše naročilo zaključeno. V sporočilu boste našli tudi sledilno številko (CF), s katero lahko preko spletne aplikacije sledite vašemu paketu (T&T). Podatke o naročilu lahko najdete tudi v zavihku MOJ RAČUN.



Opomba:
izbran termin izdelave in dostava na vaš naslov velja v primeru, da je bilo vaše naročilo poravnano, če temu ni tako, se lahko datum dobave spremeni.


Dostava se lahko v izrednih razmerah (vreme, novoletni prazniki...) podaljša, na kar pa žal nimamo vpliva in za to ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Nudimo naslednje načine plačila:

  • Plačilo po predračunu: takoj, ko boste naročilo oddali vam spletna aplikacija avtomatsko po elektronski pošti pošlje predračun v PDF obliki (v priponki) s plačilnimi podatki. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

  • Plačilo po povzetju: naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga!

  • Plačilo z gotovino ob prevzemu: plačilo z gotovino ob prevzemu lahko opravite na sedežu podjetja v Mariboru, kjer kupnino v celoti poravnate ob prevzemu blaga, med delovnim časom od pon-pet, med 8.00 in 16.00 uro ali po predhodnem dogovoru izven delovnega časa.

  • Plačilo s kreditno kartico: plačate lahko z MasterCard, Maestro, Visa, American Express...

  • Plačilo z UJP e-računom: velja za proračunske uporabnike / javna uprava

  • Plačilo po valuti: velja za podjetja, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo!


Opomba: plačilo preko spleta poteka preko sistema Hobex (https://www.hobex.at).
Vse informacije o plačilu so posredovane direktno k procesorju plačilnih instrumentov (Payment Service Providers) in nadalje v banke, tako da te podatke nikoli ne vidimo in jih zatorej nimamo shranjenih v svoji podatkovni bazi. Vsa komunikacija, tako med kupci in sistemom poteka preko varnih kanalov, ustvarjenih s 128 bitno SSL tehnologijo, 3-D Secure.

Mi smo Demago Print

  • Vaš zanesljiv partner pri tisku!
  • Možnost izdelave tiskovin v istem dnevu
  • Vrhunska strojna oprema in kvalitetna izdelava
  • Kaj menijo o nas naročniki? / Mnenja naročnikov

Potrebujete design?

V aplikaciji E-Market preprosto poiščite izvajalca, ki ustreza vašim željam, potrebam in cenovnim zmožnostim.

Izbirate lahko med grafičnimi oblikovalci, fotografi, tekstopisci in drugimi, ki jih pogosto potrebujete za uspešno predstavitev in izvajanje različnih marketinških aktivnosti...

E-Market