Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Škatle za steklenice

Personaliziran tisk embalaže za pakiranje vina, likerja ali šampanjca. Izkoristite možnost tiska po vaši predlogi!

Prikazujem 1 do 15 (od 15 izdelkov)
wine-boxes-intro.png
wine-boxes-intro.png

Podjetja sestavljajo ljudje in ljudje imamo radi, da dobimo nekaj brezplačno.

Poslovna darila s katerimo obdarujete vaše zaposlene ali poslovne partnerje so ključna za prepoznavnost vašega podjetja oziroma blagovne znamke.

Pogosta izbira poslovnih daril, za katera se odloči marsikatero podjetje so steklenica vina, šampanjca, likerja, olivnega olja, balzamičnega kisa ipd.

Za popolno in nepozabno poslovno darilo, s katerim boste naredili nepozaben prvi vtis je zagotovo tudi premišljena in unikatna embalaža za pakiranje.

V tiskarni Demago Print vam nudimo hiter in kvaliteten tisk unikatne darilne embalaže za pakiranje steklenic, s pomočjo katere lahko dobesedno izpostavite vaše ime oziroma blagovno znamko.

Za vas smo pripravili 15 brezplačnih dimenzij darilnih škatel za pakiranje steklenic, ki jih lahko enostavno in le z nekaj kliki naročite preko spleta.

Če vam nobena od dimenzij ne ustreza, nam pošljite želeno dimenzijo in naša ekipa strokovnjakov vam bo proti doplačilu izdelala mrežo in prototip embalaže, ki se bo natančno prilegala vaši steklenici.

Izberite dimenzijo in nadaljujte na spletni kalkulator, ter si izračunajte natančno ceno tiska embalaže za pakiranje steklenic, ki bodo navdušila vsakogar.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si