To top
 
Demago Print

Potrebujete etikete za označbo izdelkov? Ali pa polnite kuverte s promocijskim materialom in potrebujete nalepke z naslovi vaših strank? Za vse to poskrbimo mi, vi pa se lahko medtem posvetite pomembnejšim opravilom!

Naša ponudba samolepilnih izdelkov zajema:

Nalepke iz pole:
tisk na tiskarske pole do formata SRA3 (digitalni tisk) oz. do formata B1 (offset tisk) z razrezom na željen format.

Nalepke iz role na rolo

visoko kvaliteten digitalni tisk nalepk oz. etiket iz role na rolo, z možnostjo izbire različnih vrst materialov za tisk (papirni ali sintetični), različnih vrst lepil (permanentno, odstranljivo, deep freeze...), dovršitev (lakiranje, plastificiranje, toplotni tisk...). V ponudbi preko 100 standardnih dimenzij (izsekovalnih orodij) pravokotnih, kvadratnih, okroglih in ovalnih oblik.

Etikete na poli A4
cenovno ugoden tisk na že predpripravljene (nasekane) papirne etikete na poli A4. Etikete primerne za tisk naslovov, deklaracij, označevanje izdelkov... Na voljo 18 različnih dimenzij.

Print&cut
je tehnika pri kateri na samolepilno folijo (vinyl) digitalno natisnemo željeno grafiko, nato pa potiskano folijo vstavimo v rezalnik, ki je računalniško krmiljen in z nožem natančno izreže poljubno obliko. Tehnika izreza je cenovno sprejemljiva pri nižjih nakladah, saj odpade strošek izdelave izsekovalnega orodja, uporablja pa se tudi za izrez napisov iz folije. 


Za pravilno izbiro nalepk oz etiket moramo slediti določenim funkcionalnim in kakovostnim kriterijem na osnovi katerih se lahko pravilno odločimo, katera vrsta tiska in dodelave je najprimernejša. V fazi določanja izvedbe je ključnega pomena pridobitev informacij o: namembnosti etikete, morebitnih zakonskih predpisih, vezanih na področje uporabe etikete, življenjski dobi izdelka oziroma etikete na njem, pogojih etiketiranja, primarni embalaži izdelka...

059 934 933 / 041 625 157 / 040 594 767

11.653.213 ogledov od 2008
Copyright © 2008 - 2017 Demago