Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Kvadrat

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza in nadaljujte naročilo!

etikete-na-roli-kvadrat-10-2017.jpg
etikete-na-roli-kvadrat-10-2017.jpg
V skupini etiket v obliki kvadrata imamo na voljo 16 različnih brezplačnih orodij za izsek.

V kolikor vam nobena od naših dimenzij ne ustreza, lahko vašo datoteko enostavno prilagodite na našo dimenzijo, ali pa vam proti doplačilu (cca. 100€) izdelamo novo orodje za izsek po vaših merah. V kolikor ne gre za višje naklade, preverite tudi možnost v skupini CNC-CUT!  

» Materiali za tisk

Največkrat se odločimo za tisk na bel sintetični material (PP, PE), saj je odporen na vodo oz. vlago. Naslednja izbira so premazni papirji v beli barvi, strukturirani za vinske etikete in metaliziran srebrn premazni papir, s katerim lahko dosežemo posebne vizualne učinke ali nam služi kot imitacija toplotnega tiska.

Na koncu je možno izbrati tudi tisk na prozoren (PP, PE) material, na katere je možno tiskati samo z belo barvo, ali v kombinaciji W+CMYK.
» Vrste lepil
Najpogosteje izbrana vrsta lepila je klasično permanentno lepilo, katero zagotavlja oprijem na večino gladkih podlag.

Če je podlaga bolj groba ali je zahtevana večja moč lepljenja, izberite ekstra permanentno močno lepilo.

Kadar imate potrebo po etiketi, katero je potrebno iz izdelka odstraniti, oziroma mora površina po odstranitvi etikete ostati brez sledi lepila, potem izberite Removable lepilo.

Deep frezze lepilo izberite takrat, kadar etikete lepite na izdelke, pri zelo nizkih temperaturah.

» Lakiranje ali plastificiranje
Z nanosom laka ali plastificirne folije zaščitimo etiketo pred fizično obrabo oz. drgnjenjem, UV svetlobo, skratka podaljšamo življensko dobo etikete.

Etikete na roli so zagotovo eden od najpogosteje iskanih samolepilnih izdelkov!

 

Za tisk etiket na roli se odločimo takrat, ko etikete na izdelke apliciramo strojno oziroma s strojem za etiketiranje, seveda pa je etikete iz role možno na izdelke lepiti tudi ročno.

Namen uporabe etiket je zelo širok, najpogosteje se uporabljajo kot vinske etikete oziroma etikete za steklenice, plastenke, etikete za prehrambene oziroma živilske izdelke, etikete za kozmetiko, etikete za katronsko embalažo in tulce, pakiranje, varnostne, opozorilne, promocijske etikete...

Za pravilno izbiro etiket moramo slediti določenim funkcionalnim in kakovostnim kriterijem, na osnovi katerih se lahko pravilno odločimo, katero vrsto tiska, materiala in dodelave je najprimernejša.

V fazi določanja izvedbe je ključnega pomena pridobitev informacij o: namembnosti etikete, morebitnih zakonskih predpisih, vezanih na področje uporabe etikete, življenjski dobi izdelka oziroma etikete na njem, pogojih etiketiranja, primarni embalaži izdelka...

V tiskarni Demago Print vam nudimo profesionalno in kvalitetno storitev tiska etiket iz role do širine 33 cm, pri tem pa je lahko največja širina izsekane etikete 305 mm, največja dolžina pa 630 mm.

Tehnologija digitalnega tiska nam omogoča zraven barvnega CMYK tiska, tudi tisk z belo barvo, ki pride v poštev na prozornih ali metaliziranih materialih.

Na voljo imamo pestro izbiro samolepilnih materialov za tisk in sicer premazne papirje, nepremazne strukturirane papirje za steklenice, sintetične prozorne, metalizirane ali bele PP in PET samolepilne materiale. Pri večini od materialov za tisk je možno izbirati tudi različne kombinacije lepil.

Za dodatno zaščito barve pred drgnjenjem in površinskimi poškodbami, vam lahko etikete tudi UV lakiramo ali plastificiramo.

Kot pove že samo ime, so etikete na roli navite na ožje rolce, zato jih je potrebno pred navitjem na rolco izsekati ali izrezati v želeno obliko oziroma dimenzijo.

Izsekovanje etiket je torej ključni del dodelave, s katero etiketi določimo končno obliko oziroma dimenzijo in jo s tem ločimo od podlage.

Klasično izsekovanja etiket (Die-Cut) poteka na rotacijskem stroju za izsekovanje, s pomočjo izsekovalnega orodja oziroma magnetne štance, katera s pritiskom v samolepilni material izseka oziroma zareže v material končno obliko.

Sledi postopek ločevanje odvečnega materiala (mreže), prečni razrez in previjanje etiket na rolce primerne širine. Ker gre za modularen stroj, je etikete možno tudi laminirati, plastificirati ali oplemeniti z nanosom parcialnega laka in toplotne folije.

Največja prednost izsekovanja z izsekovalnim orodjem je zagotovo hitrost stroja, zato je ta način dodelave primeren za manjše, srednje in višje naklade od cca. 1000 kos naprej.

Na razpolago imamo izdelanih že več kot 700 brezplačnih orodij za izsek, najrazličnejših oblik in dimenzij, v kolikor pa želene dimenzije ne najdete, pa vam proti doplačilu lahko izdelamo novo orodje za izsek.

Za lažje iskanje dimenzij, so etikete na roli razdeljne v štiri podskupine: pravokotne, ovalne, kvadratne in okrogle oblike.

Izberite obliko in položaj etikete na rolci in nadaljujte spletni nakup!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si