Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Namizni ceniki in jedilniki

Na voljo tisk standardnih gostinskih cenikov na papir ali na vodoodporen in vzdržljiv material Monotex. Izberite skupino, ki vam ustreza!

Ne pozabite, namizni ceniki in jedilniki so ogledalo vaše restavracije, puba ali bara!

 

Bolj kot je tiskovina zanimiva in posebna, prej nekdo po njej poseže, zato si vzemite čas in dobro razmislite na kakšnen način boste svojo ponudbo predstavili vašim gostom.

Priporočamo vam, da je pripravljena grafika pregledna, čitljiva in popestrena s privlačnimi fotografijami ter ostalimi grafičnimi elementi.

Če ja vaša ponudba raznolika in bogata, izberite skupino namiznih cenikov, ki so vezani s špiralo ali šivani z žico.

V obeh primerih lahko izberete poljubno število listov oz. strani, kar pomeni, da boste imeli dovolj prostora za vse informacije, ki jih želite prikazati vašemu gostu.

Če je teh podatkov manj, potem vam svetujemo, da izberete skupino enolistni ceniki, kjer so na izbiro standardni formati v obliki letaka ali zloženke.

V tiskarni Demago Print vam lahko ponudimo tisk namiznih cenikov na standardne papirje, katerega zaradi velike frekvence uporabe vedno obojestransko plastificiramo.

S plastifikacijo namreč papir zaščitimo pred obrabo in vlago, ter s tem podaljšamo življenjsko dobo, hkrati pa izdelek dobi premium izgled.

Druga možnost je izbira tiska na sintetični material Monotex, katerega ni potrebno plastificirati, saj je material izredno vzdržljiv, nerazrgljiv in vodoodporen.

Izberite skupino, ki vam ustreza in nadaljujte spletni nakup!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si