To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite dimenzijo - format in nadaljujte na izračun cene izdelka!

Letaki, flyerji

Najbolj vsesplošna uporabljena tiskovina so zagotovo letaki. Služijo za promocijo na različnih dogodkih, konferencah, festivalih, koncertih, prireditvah, dnevih odprtih vrat in še bi lahko naštevali.

So idealno orodje, ko želite razširite informacije o vašem podjetju, produktu, novostih… Zaradi svoje pestrosti formatov, ki se gibljejo od velikosti A7 do A3, so možnosti res neskončne.

Letake vam lahko natisnemo po eni strani ali obeh, v črnobeli ali barvni tehniki. Pred tiskom pa se je potrebno odločiti tudi glede gramature in vrste papirja.

Na voljo so tako premazni, nepremazni kot 100% reciklirani papirji. Premazni papir je v izvedbi mat in gloss. Najbolj bel je nepremazni papir, medtem ko je reciklirani rahlo rumenkast.

Če se letaki tiskajo v večjih nakladah in so namenjeni deljenju vam predlagamo izbiro nižje gramature, kot npr. 130 g/m2 premazni mat, ki je tudi sicer najpogosteje izbran papir.

V primeru, ko so vaši letaki namenjeni ožji množici in bi radi da deluje bolj premium, potem vam predlagamo, da se odločite za višje gramature papirja od 200-300 g/m2, po možnosti z dodatkom plastifikacije - mat, gloss ali Soft touch.
Plastifikacija letakov je možna od gramature 170 g/m2 naprej!

Kadar potrebujete nižje naklade letakov izberite digitalni tisk, v primeru višjih naklad pa izberite klasičen offset tisk.

letak-10-2017.jpg
letak--9-2017.jpg
letak-xxl-9-2017.jpg

Ostali izdelki