To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite dimenzijo - format in nadaljujte na izračun cene izdelka!

Razglednice

Le kdo ne pozna tistih ličnih kartic s privlačno fotografijo na prvi strani in prostorom za krajše sporočilo na drugi strani.

Lahko se uporabljajo za promocijo vašega izdelka, za izvedbo nagradnih iger ali kot naročilnice.

Standardni formati razglednic so 148 x 210mm (A5), 105x148mm (A6) in 99x210 mm.

Razglednice se tiskajo na debelejše oz. trše papirje, torej gramature 300 ali 350 g/m2.

Priporočamo pa vam izbiro specialnega papirja, ki je zaradi svojih lastnosti primeren prav za izdelavo razglednic. Gre za papir po imenu BOARD ONE, v gramaturi 350 g/m2.

Omenjeni papir je po eni strani premazni in po drugi strani nepremazni, kar omogoča tisk vrhunskih razglednic. Na premazni strani se tako tiska fotografija, medtem ko druga nepremazna stran primernejša za pisanje sporočil.
Največkrat so razglednice tiskane v kombinaciji 4/4, kar pomeni, da je prva stran s sliko barvna, medtem ko je stran, kjer se ponavadi tiska samo standardna oblika razglednice s črtami, tiskana črnobelo.

Glede na navedeno je seveda v primeru plastifikacije, edina smiselna izbira enostranska plastifikacija, tam kjer je tiskana fotografija.

Najpogosteje so razglednice plastificirane z gloss - sijajno plastifikacijo.

Ker se razglednice pošiljajo po pošti, vam lahko s pomočjo personalizacije, bodisi enostranske ali obojestranske, olajšamo delo in prihranimo čas.

Z vaše strani potrebujemo samo podatke, s katerimi želite, da so vaše razglednice personalizirane. Najpogosteje so to naslovi, lahko so tudi kode za popust, različna gesla, oznake…

Razglednice-2017-1.png
Razglednice-2017-3.png
Razglednice-2017-2.png
Razglednice-2017.png

Ostali izdelki