Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Letaki - Monotex (PET)

Trpežen in vodo-odporen sintetičen PET material.

no_image_361.png
no_image_361.png

Glavna lastnost, ki sintetične papirje loči od ostalih papirjev, je ta, da so odporni na vlago oz. vodo.

Zaradi svojih lastnosti, vodo odbijajo in so tako odlična izbira predvsem v primerih, ko potrebujete tiskovine, ki so izpostavljene vlažnim razmeram.

Ne malokrat po njih posegajo predvsem gostinci, za izvedbo menijev, cenikov in jedilnih listov.

Material je seveda primeren tudi za vrsto drugih tiskovin, ki jih uporabljamo na prostem.

Monotex je zelo trpežen material, ki se odlično tiska tako enostransko kot obojestransko.

Lahko se ga tudi strojno žlebi, izsekuje, izrezuje s CNC rezalnikom in šiva z žico, kovinsko špiralo, vijakom...<

Izbirate lahko med štirimi različnimi gramaturami, od 150 g/m2 do 360 g/m2.

Monotex material je mogoče tudi oplemenititi s 3D UV spot parcialnim lakom.

3D UV parcialno lakiranje je nanos svetlečega laka na točno določeno mesto, s katerim želimo poudariti posamezne detajle na tiskovini (npr. logotip, slogan...).

Pri tem se svetloba od različno potiskanih površin drugače odbija in tako obogati videz tiskovine, hkrati pa lahko reliefno površino zlahka začutite pod prsti (Look&Feel).

Izberite format, ki vam ustreza in nadaljujte na izračun cene tiska Monotex letakov!

Če potrebujete tisk gostinskih cenikov sledite tej povezavi

Nepogrešljiva tiskovina pri promociji vašega podjetja ali dogodka!

 

Najbolj vsesplošno uporabljena tiskovina so zagotovo letaki. Služijo za promocijo na različnih dogodkih, konferencah, festivalih, koncertih, prireditvah, dnevih odprtih vrat in še bi lahko naštevali.

So idealno orodje, ko želite razširiti informacije o vašem podjetju, produktu ali novostih.

Zaradi svoje pestrosti formatov, ki se gibljejo od velikosti A7 do A3, so možnosti res neskončne.

Standardne letake vam lahko natisnemo enostransko ali obojestransko. Pred tiskom pa se je potrebno odločiti tudi glede gramature in vrste papirja.

Na voljo so tako premazni in nepremazni papirji, ter 100% reciklirani papirji. Premazni papirji so v izvedbi mat ali gloss, nepremazni papir je bel, primeren za tiskovine na katere lahko kasneje s kemičnim svinčnikom pišete, medtem ko je recikliran papir rahlo rumenkast in prav tako omogoča pisanje s kemičnimi pisali.

Če se letaki tiskajo v večjih nakladah in so namenjeni širši množici, vam predlagamo izbiro nižje gramature, kot npr. 115 ali 130 g/m2 premazni mat, ki je tudi sicer najpogosteje izbran papir.
V primeru, ko so vaši letaki namenjeni ožji množici in bi radi, da delujejo bolj premium, potem vam predlagamo, da se odločite za višje gramature papirja, od 200-300 g/m2, po možnosti z dodatkom plastifikacije - mat, gloss ali Soft touch. Plastifikacija letakov je možna od gramature 170 g/m2 naprej!

V naši ponudbi najdete tudi skupino letakov z imenom 3D UV spot in Monotex.

V skupini Letaki 3D UV spot so na voljo letaki, ki so tiskani na premazne papirje, plastificirani z mat folijo in kot pove že samo ime, so dodatno parcialno potiskani s prozornim 3D lakom. 3D UV parcialno lakiranje je nanos svetlečega laka na točno določeno mesto s katerim želimo poudariti posamezne detajle na tiskovini (npr. logotip, slogan...). Pri tem se svetloba od različno potiskanih površin drugače odbija in tako obogati videz tiskovin.

V skupini Monotex so na voljo letaki, ki so tiskani na sintetične materiale (PP). Material je vodoodporen, odporen na madeže, neraztrgljiv, ter izjemno trajen. Na izbiro v gramaturah od 150g/m2 do 360g/m2.

Izberite skupino in nadaljujte s spletnim nakupom!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si