Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Nalepke - posamične (formatni razrez)

Razrez nalepk z giljotino v pravilno obliko. Nalepke so dobavljene posamično! Izberite dimenzijo in nadaljujte spletni nakup!

Prikazujem 1 do 4 (od 4 izdelkov)
no_image_656.png
no_image_656.png

Nalepke so z informacijami potiskan medij, ki ga nalepimo na embalažo izdelka, da nas obvešča o njegovi vsebini.

Ponavadi so na nalepki tudi informacije o sestavinah izdelka, rokovanje z izdelkom, opozorila pred nevarnostmi...

Nalepke pravilnih oblik tiskamo z digitalnim tiskalnikom na tiskarsko polo formata SRA3 in jih s pomočjo stroja za razrez (giljotine) razrežemo na željen format pravilne oblike, ki je lahko pravokotnik ali kvadrat.

Najpogosteje so končni formati obrezanih nalepk standardnih mer, kot npr. A4, A5, A6, A7..., vendar pa nam način obreza seveda omogoča, da se nalepke obrežejo tudi na poljuben - nestandarden končni format (npr. 53x77 mm, 85x92 mm...).

Minimalni format nalepke razrezane z giljotino je lahko 30x30 mm!
Izbirate lahko med različnimi samolepilnimi materiali. V prvi vrsti je to na eni strani cenovno ugoden bel samolepilni papir z mat ali gloss površino in na drugi strani sintetični PP ali PET material, ki je vzdržljiv, odporen na vodo, vlago, UV svetlobo v osnovni beli barvi z možnostjo izbire mat ali gloss površine.

Poleg omenjenih, lahko izberete tudi srebrn ali prozoren oz. transparenten PET material ali pa prefinjen, rahlo strukturiran samolepilni material v dveh barvnih tonih (bel ali krem), ki je odlična izbira za tisk vinskih nalepk, saj s svojo strukturo pripomore k premium videzu končnega izdelka.

Za bolj drzne pa so na voljo tudi samolepilni materiali v fluorescentnih (Eye-catching)  (zelena, rumena, rdeča, roza, oranžna) barvah, ki so primerne za opozorilne etikete, za označevanje cen, popustov, pomembnih informacij...

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si