To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite dimenzijo - format in nadaljujte na izračun cene izdelka!

Nalepke - nepravilnih oblik

O nalepki, ki je nepravilne oblike, govorimo takrat, kadar je končni izdelek oz. nalepka obrezana s pomočjo stroja za računalniški izrez v nepravilno obliko kot je krog, oval, trikotnik, šesterokotnik, zvezda...

Tako izrezane nalepke ostanejo na podlagi, odvečen samolepilni material okrog nalepk se odstrani in nalepko brez težav ročno aplicirate na željeno mesto.   

Tehniko poljubnega izreza nepravilnih oblik imenujemo PRINT&CUT. Nudimo vam digitalni tisk na tiskarsko polo (SRA3) ali digitalni XXL velikoformatni tisk na rolo do širine 158 cm.

V obeh primerih najprej digitalno natisnemo željeno grafiko, nato pa potiskano polo oz. rolo vstavimo v rezalnik, ki je računalniško krmiljen in z nožem natančno izreže poljubno obliko.

Tehnika izreza po konturi je cenovno sprejemljiva pri nižjih nakladah, saj pri tem odpade strošek izdelave izsekovalnega orodja.

Izbirate lahko med različnimi samolepilnimi materiali, kot so bel premazni papir, bel PET (Polyester), strukturiran bel ali Ivory rahlo rebren samolepilen papir, papir v fluorescentnih tonih in prozoren samolepilen PVC material.

Nadaljujte na izračun in vpišite format oz.dimenzijo, ki vam ustreza, izračunajte strošek tiska in naročite izrezane nalepke enostavno preko spleta.

printcut-10-2017-1.jpg
printcut-10-2017.jpg
PrintCut3.png
PrintCut2.png
PrintCut1.png
PrintCut.png

Ostali izdelki