Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Darilne vrečke - Premium

Promocijske oziroma darilne vrečke luksuznega izgleda! Izberite dimenzijo in nadaljujte spletni nakup.

Prikazujem 1 do 14 (od 14 izdelkov)
Gift-bag.png
Gift-bag.png
Darilna vrečka je lahko učinkovito promocijsko sredstvo, katero lahko izkoristite za različne priložnosti, kot so na primer pakiranje novoletnih daril, pakiranje izdelkov na sejmu, pakiranje promocijskih izdelkov ali vzorcev na seminarjih...

Tako lahko na enostaven in hiter način s tiskom unikatnih darilnih oz. promocijskih vrečk po vaši predlogi, ustvarite nepozaben vtis in s tem krepite vašo blagovno znamko.

V naši ponudbi lahko izberete eno izmed 12 standardnih velikosti darilnih vrečk, bodisi pokončno, kvadratno ali ležečo z možnostjo izdelave že od 10 kos naprej.

Tiskamo jih na premazne, nepremazne ali 100% reciklirane papirje, lahko pa se odločite za tisk na premium črn kreativni papir, ki vam ga potiskamo z belo barvo oz. kombinacijo podlože bele + CMYK.
Darilne oziroma promocijske vrečke so luksuznega izgleda, plastificirane s folijo v mat ali sijaj izvedbi, na voljo tudi parcialno lakiranje s katerim lahko določene grafične elemente še bolj poudarite.

Zgornji del in dno vrečke sta ojačana s podložnimi kartoni, nosilna pletena akrilna vrvica je na voljo v 10 različnih barvnih odtenkih.

Izberite dimenzijo in naročite darilno vrečko preko spletne aplikacije!
Papirnate nosilne vrečke so nepogrešljiv izdelek vsakega trgovca in so lahko odlično sredstvo promocije vaše blagovne znamke, v kolikor so potiskane v barvah vašega podjetja oziroma z vašim logotipom ali sporočilom.

Nosilne vrečke so namenjene pakiranju različnih izdelkov in so na voljo v dveh kvalitetah in sicer Premium darilne vrečke in cenejše Economy vrečke za vsak dan.

Premium darilne vrečke so luksuznega izgleda, plastificirane s folijo v mat ali sijaj izvedbi, z možnostjo 3D parcialnega lakiranja ali toplotnega tiska.

Omogočajo barvni tisk po celotni površini, na voljo so v 12 različnih dimenzijah. Na izbiro so tudi darilne vrečke za pakiranje steklenic v 4 različnih velikostih.

Kot rečeno so Premium darilne vrečke potiskane ponavadi po celotni površini, na izbiro imamo premazne, nepremazne in reciklirane papirje, lahko pa se odločite tudi za tisk na Premium črn papir, katerega lahko potiskamo tudi z belo barvo.
Econcomy papirnate vrečke so cenejše izdelave, izdelane iz naravnega Kraft papirja gramature 100 g/m2, v rjavi oz. natur ali v beli barvi.

Papir ima oznako FSC, kar pomeni, da je pridobljen iz gozdov s trajnostnim upravljanjem, po uporabi pa je nosilno vrečko možno reciklirati.

Izberite skupino, ki vam ustreza in nosilno vrečko potiskano po vaših željah enostavno naročite preko spletne aplikacije!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si