Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vrečke - Budget (navadne papirnate vrečke)

Personaliziran tisk nosilnih vrečk iz naravnega Kraft papirja v rjavi ali beli barvi.

Prikazujem 1 do 7 (od 7 izdelkov)
2-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
2-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
1-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
1-Nosilne-vrecke-gallery.jpg

Če se ukvarjate z maloprodajo različnih izdelkov, so nosilne vrečke nepogrešljiv pripomoček, s katerim boste vašemu kupcu olajšali prenašanje izdelkov iz vašega prodajnega mesta.

Papirnate vrečke so izdelane iz naravnega Kraft papirja gramature 100 g/m2, v rjavi oz. natur ali v beli barvi.

Papir ima oznako FSC, kar pomeni, da je pridobljen iz gozdov s trajnostnim upravljanjem, po uporabi pa je nosilno vrečko možno reciklirati.

Vrečke so kvalitetne izdelave, ročaji iz pletenega Kraft papirja zalepljeni iz notranje strani zagotavljajo dobro nosilnost vrečke.

Papirnate nosilne vrečke so dobavljive v različnih dimenzijah in imajo relativno veliko površino, ki je primerna za tisk vašega reklamnega sporočila.

Vrečke so lahko potiskane po eni ali obeh straneh, ponavadi v eni barvi, na voljo pa je tudi opcija tiska z dvema barvama.

Izkoristite priložnost personaliziranega tiska na nosilne vrečke, saj boste na ta način z nizko investicijo krepili in promovirali vašo blagovno znamko.

Izberite dimenzijo nosilne vrečke in nadaljujte na izračun cene, kjer boste izbrali barvo materiala, število barv za tisk in termin izdelave, mi pa bomo poskrbeli za odličen tisk in dostavo na vaš naslov v dogovorjenem terminu.

Darilne vrečke so priročna rešitev za hitro in elegantno pakiranje daril, ter lahko pomembno prispevajo k celotnemu doživetju prejemanja darila!

 

Papirnate nosilne vrečke so nepogrešljiv izdelek vsakega trgovca in so lahko odlično sredstvo promocije vaše blagovne znamke, v kolikor so potiskane v barvah vašega podjetja oziroma z vašim logotipom ali sporočilom.

Vrečke so na voljo v različnih oblikah in velikostih, običajno namenjene pakiranju oziroma prenašanju izdelkov. Ker so priročna rešitev za hitro in elegantno pakiranje so posebej priljubljene za pakiranje daril ob različnih dogodkih, kot so rojstni dnevi, poroke, božič, obletnice...

V spletni tiskarni Demago Print lahko izbirate med navadnimi Budged vrečkami, ki so primerne za dnevno oz. masovno uporabo in premium darilne vrečke, ki so namenjene za pakiranje izdelkov ob posebnih priložnostih.

Premium darilne vrečke so luksuznega izgleda, plastificirane s folijo v mat ali sijaj izvedbi, z možnostjo 3D parcialnega lakiranja ali digitalnega toplotnega tiska.

Omogočajo barvni tisk po celotni površini in so na voljo v različnih dimenzijah (pokončne, ležeče ali kvadratne). Na izbiro so tudi darilne vrečke za pakiranje vinskih steklenic v 7 različnih velikostih.

Kot rečeno so Premium darilne vrečke potiskane ponavadi po celotni površini, na izbiro imamo premazne, nepremazne in reciklirane papirje, lahko pa se odločite tudi za tisk na Premium črn papir, katerega lahko potiskamo tudi z belo barvo.

Zgornji del in dno vrečke sta ojačana s podložnim kartonom, nosilna pletena akrilna vrvica je na voljo v 10 različnih barvnih odtenkih.
Papirnate vrečke Budget so izdelane iz naravnega Kraft papirja gramature 100 g/m2, v rjavi oz. natur ali v beli barvi in so primerne za masovno uporabo.

Papir ima oznako FSC, kar pomeni, da je pridobljen iz gozdov s trajnostnim upravljanjem, po uporabi pa je nosilno vrečko možno reciklirati.

Ta vrsta vrečk je tiskana s tehnologijo fleksotiska, kar pomeni, da je za tisk potrebna izdelava klišeja. Tehnologija omogoča tisk vektorskih grafik (npr. logotip podjetja, besedilo...), z eno ali dvema barvama po eni strani vrečke ali po obeh straneh z enakim motivom.

Izberite skupino, ki vam ustreza in nosilno vrečko potiskano po vaših željah enostavno naročite preko spletne aplikacije!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si