To top
 
Demago Print

Tiskarna Demago - hitro, kvalitetno in ugodno

Tiskarna je bila že od nekdaj tesen spremljevalec tistih ustvarjalnih ljudi, umetnikov, podjetnikov in drugih, ki so svoje ideje prenašali na papir in jih predstavljali širši javnosti. Tudi danes je tako. Podjetniki, ki iščejo različne možnosti prodora na trg in učinkovitega oglaševanja, se skorajda neizogibno srečajo s široko ponudbo tiskarn, večjih ali manjših, z bolj ali manj podobno ponudbo tiskarskih storitev. Vsak podjetnik ali založnik pa si seveda vedno želi isto stvar. To je hiter, kvaliteten in poceni tisk.Kako torej med množico ponudnikov tiskarskih storitev izbrati takšnega, ki bi v največji meri zadovoljil vaše potrebe?

Tiskarna Demago je ena tistih tiskarn, ki že vrsto let uspešno sodeluje z mnogimi podjetji, založniki in drugimi, ki iščejo ažuren, kakovosten in ugoden tisk. A svojim strankam lahko ponudi bistveno več. Tiskarna Demago je korak naprej pred klasičnimi tiskarji, ki so v svoji ponudbi, pri vedno bolj zahtevnih kupcih, marsikdaj omejeni in se znajdejo v zadregi. Razpolagamo z modernimi tiskarskimi stroji in tako ponujamo tisk, ki je najbolj uporaben prav za podjetnike in založnike. In še korak dlje, poleg tiska nudimo podjetnikom roko tudi pri najbolj sodobnih pristopih oglaševanja.Tukaj je nekaj ključnih področij, s katerimi odgovarjamo na potrebe svojih strank:


Digitalni in offset tisk


Digitalni tisk je že nekaj časa trend v tiskarski industriji. Nudi številne možnosti, ki jih klasični tisk ne omogoča. V Demagu se teh prednosti zavedamo, zato smo investirali v najmodernejše digitalne tiskarske naprave in mnogim podjetnikom se uporaba digitalnega tiska že obrestuje. Poleg hitrosti in vrhunske kvalitete, ki jo digitalni tisk omogoča, lahko naročnik natisne omejeno število izvodov tiskovin, za razliko od klasičnega tiska, ki se cenovno izplača šele pri visokih nakladah.

Poleg tega lahko digitalno tiskanje popolnoma prilagodi in personalizira tiskovino. Lahko denimo na vsak izvod posebej natisnete ime in priimek svoje stranke ali poslovnega partnerja in na ta način pritegnete njihovo pozornost.

Tisk lahko naročite kar preko spleta - pošljete nam datoteke, mi pa vam natisnemo tiskovine in vam jih dostavimo na vaš naslov. In kaj vse vam lahko natisnemo?
Tukaj je nekaj idej in možnosti, ki jih pri nas lahko izkoristite z uporabo digitalnega tiska. Lahko natisnete zloženke in zgibanke , knjige in brošure , nalepke , etikete , namizne zastavice , koledarje , kuverte , letake , kataloge, revije in druge publikacije , vabila, čestitke in voščilnice , poslovne mape , vizitke, klubske kartice, ovitke za CD-je in DVD-je , jedilnike in cenike in darilne embalaže , ki so lahko popolnoma prilagojene. Izberete lahko poljubne, nestandardne formate, črnobeli tisk in povečave tiskovin.

Nudimo vam tudi kvaliteten tisk fotografij manjših in večjih formatov z visoko resolucijo. In vsem umetnikom, muzejem, zbirateljem in galeristom lahko izdelamo visoko kvalitetne grafike v omejenih nakladah - vse to z uporabo najkvalitetnejših materialov in vrhunske tehnologije.

Sodobni digitalni tisk omogoča mnogo možnosti, ki jih klasični tisk ne.

Za višje naklade, pa vam nudimo izdelavo vseh vrst tiskovin v offset tehniki na sodobnih tiskarskih strojih do formata B1.Grafično oblikovanje

Podjetniki in marketinški mojstri dobro poznajo pomen grafičnega oblikovanja pri marketinških aktivnostih. Z grafičnim oblikovanjem lahko oglas ali oglasno sporočilo grafično oblikujete tako, da je privlačen, vzbudi pozornost in potencialnega kupca spodbudi, da vzpostavi stik z vami.

Spletna stran Demago je posrednik storitve grafičnega oblikovanja. Grafični oblikovalci, ki se predstavljajo na spletni strani, lahko za vas oblikujejo logotipe, pisemske papirje, prospekte, kataloge, oglase, reklamne materiale, letna poročila ali celostne grafične podobe vašega podjetja ali organizacije.

Izberite si svojega grafičnega oblikovalca in se dogovorite za možnost sodelovanja, on pa vam bo pomagal posredovati vaše promocijsko sporočilo na zanimiv, atraktiven in jasen način.Reklamni pripomočki

V naši ponudbi reklamni pripomočki smo izbrali najrazličnejše pripomočke, izdelke katere boste potrebovali na vaših sejemskih predstavitvah in drugih dogodkih, ko boste predstavljali vaše izdelke ali storitve.

Imenske ploščice, namizna stojala, namizni reklamni pripomočki, oglasne table, razstavne vitrine, pingvini, rolo panoji, razna stojala za brošure, zloženke, letake in kataloge so le del izdelkov, ki vam jih ponujamo.

Vedeti morate, da so tudi ti pripomočki del vaše promocije in je njihova kvaliteta, zanesljivost in izvirnost prav tako pomembna kot promocijski material, kateremu služijo.Digitalno oglaševanje

Digitalno oglaševanje je sodoben in vedno bolj koriščen marketinški pristop. Bolj kot se svet digitalizira, bolj smo navajeni na virtualna sporočila, saj pritegnejo našo pozornost in se nanje odzovemo. Tako so se tudi mnoga uspešna podjetja začela prilagajati novim navadam potrošnikov.
V tujini in tudi pri nas, so velike jumbo plakate začeli zamenjevati moderni digitalni ali LED prikazovalniki. V Demagu želimo biti v koraku s sodobnimi marketinškimi pristopi, zato slovenskim podjetnikom ponujamo ta nadvse aktualen način oglaševanja, ki je osnovan na digitalni bazi.

V Mariboru smo postavili LED prikazovalnik in lahko vam omogočimo, da postanete zares vidni! Svoj oglas lahko prikažete ljudem v 3D animaciji ali video predstavitvi, z različnimi vizualnimi učinki.

Ne glede na to, ali potrebujete kvaliteten tisk, izvirno oblikovan oglas ali različne možnosti sodobnega načina oglaševanja, vam v Demagu lahko pomagamo.

Vaš uspeh je tudi naš uspeh, zato se bomo potrudili, da bo naša storitev pripomogla k vašim boljšim poslovnim rezultatom!

Vizija podjetja

Od začetka našega delovanja do danes ostaja naša vizija enaka. Želimo postati vodilna slovenska tiskarna, ki svojim strankam lahko ponudi cenejšo, kvalitetnejšo in prijaznejšo storitev. Spletna stran, na kateri se nahajate sedaj, je del te vizije in pomemben korak za vse naše prihodnje projekte.

Spletna stran je na voljo tudi v hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku, ker želimo prosperirati ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem trgu, zlasti v Avstriji in na Hrvaškem. Zavedamo se, da je za uresničitev naše vizije potreben ustrezen vložek. Naš primarni cilj je vlaganje v nove, modernejše stroje in opremo, s katero bomo lahko uspešno konkurirali tudi najboljšim evropskim tiskarnam.

Od vsega je za nas najbolj pomembno zadovoljstvo naše stranke. Naredili bomo vse, da bo stran postala prijaznejša za vas, predvsem pa bolj transparentna in preprosta za uporabo.

Prav vi ste tisti, ki nas spodbujate k uresničevanju naše vizije, zato ste njen pomembni del!

Splošni podatki

 

Naziv podjetja:
Demago, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež podjetja:

Titova cesta 49, 2000 Maribor

Poslovni račun:

IBAN: SI56 34000 1007336246 - Banka Sparkasse d.d.
BIC: KSPKSI22

ID za DDV:
SI99819244

Matična številka:

708481000

Datum vpisa:

02.04.2002

Reference

Preko 4000 strank je zadovoljnih z našim delom in se zato k nam vedno znova vračajo, med njimi so:                

059 934 933 / 041 625 157 / 040 594 767

11.653.176 ogledov od 2008
Copyright © 2008 - 2017 Demago