To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
NE NAJDETE ODGOVORA? Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

Pestra paleta možnosti in priložnosti

Naši začetki, ki segajo v leto 2008, so se nanašali predvsem na izdelavo vizitk in letakov. Počasi pa tečemo proti deseti obletnici in v tem obdobju smo v naš asortiman dodali ogromno novih in različnih tako produktov kot materialov.
Zavedamo se, da smo si ljudje po naravi zelo različni. Nekateremu je všeč nekaj, kar drugega ne prepriča.

Da bi lahko zadovoljil čim širšo množico potreb in želja vedno znova dodajamo nove izdelke, širimo spekter različnih dodelav tiskovin in predvsem veliko časa posvečamo ponudbi papirja, kot našemu primarnemu materialu.

Prepričani smo, da je prava pot samo pot nenehnega razvoja in iskanja novih priložnosti. Našim naročnikom želimo tako na enem mestu ponuditi čim več, saj tako prihranijo čas in nenazadnje tudi denar. 

Kako torej med množico ponudnikov tiskarskih storitev izbrati takšnega, ki bi v največji meri zadovoljil vaše potrebe?

Tiskarna Demago je ena tistih tiskarn, ki že vrsto let uspešno sodeluje z mnogimi podjetji, založniki in drugimi, ki iščejo ažuren, kakovosten in ugoden tisk. A svojim strankam lahko ponudi bistveno več.

Tiskarna Demago je korak naprej pred klasičnimi tiskarji, ki so v svoji ponudbi, pri vedno bolj zahtevnih kupcih, marsikdaj omejeni in se znajdejo v zadregi.

Razpolagamo z modernimi tiskarskimi stroji in tako ponujamo tisk, ki je najbolj uporaben prav za podjetnike in založnike. In še korak dlje, poleg tiska nudimo podjetnikom roko tudi pri najbolj sodobnih pristopih oglaševanja.
Dobrodošli mali in veliki!

Pri nas so dobrodošli tako mali “ono-men-bend” podjetniki, kot srednja in velika podjetja ter nenazadnje posamezniki, ki imajo zgolj trenutno potrebno po eni izmed tiskovin.

Ni pomembno kdo je na drugi strani, pomembno je samo to, da imajo vsi enake pogoje in da do vseh pristopamo profesionalno, korektno ter strokovno.

Čeprav je to tek na dolge proge, se sadovi tega že obirajo in verjamemo, da bo bera le-teh v prihodnje še bogatejša, saj se nenehno trudimo, da smo še boljši.

Vsako podjetje ima tudi svoje specifike, pričakovanja in zahteve, zato je tu ključna naša fleksibilnost.Zanesljivi do partnerjev in odgovorni do okolja


Osnova vsakega dobrega poslovnega odnos je medsebojno spoštovanje in držanje dogovorov. To je za nas ključno tako v odnosu do naših naročnikov, kot naših poslovnih partnerjev in dobaviteljev.

Ne poslužujemo se drobnega tiska ali prikritih stroškov. Za svojimi tiskovinami in dejanji stojimo 100%. Vedno smo odprti za predloge in izboljšave, z veseljem sprejmemo tudi konstruktivno kritiko.

Pri vsem nas vodi strast do tiska, ambicioznost, predanost in vedno damo od sebe svoj maksimum. Želimo si, da bi bilo zavedanje o pomembnosti varovanja okolja še bolj razširjeno.

Tudi v našem podjetju se po čim boljših močeh trudimo, da s svojimi dejanji čim manj posegamo v naravno okolje, zato v svoj delovni proces skušamo vključevati tako materiale kot tehnologijo, ki je v osnovi “zelena”.

Saj verjamemo, da je to prava smer.
Brez hitenja

Zaradi vsehitrejšega tempa življenja in vsesplošnega pomanjkanja časa je prihranek le-tega na vsakem koraku nujen.

Tega se zavedamo tudi mi, zato se trudimo da smo odzivni in hitri, tako v ponudbah kot sami izvedbi, a nikoli na račun kvalitete.

Pri vsem tem igra ključno vlogo optimizacija delovnega procesa, ki se začne pri oddaji naročila in konča pri oddaji tiskovine. Na podlagi tega lahko izvajamo tudi expresni tisk, kar pomeni, da so naročila, ki so oddana do 12.00 ure končana še v istem dnevu in poslana oz. predana naročniku.

Tako nemalokrat koga rešimo iz časovne zagate.Enostavno do tiskovine kar preko spleta


Na slovenskem trgu smo bili prvi, ki smo razvili spletni izračun tiskovin. S tem načinom uporabnikom omogočamo hiter izračun cene, oddaje naročila kjerkoli in kadarkoli.

Ključno pri tem je transparentnost tako cen kot termina izvedbe. Uporabniki so že prepoznali, da je izračun cene in oddaja naročila preko naše aplikacije mačji kašelj, saj jim vzame samo nekaj klikov.

Je uporabniku prijazna in pregledna, vsebuje tudi ogromno pomembnih in zanimivih informacij, ki so lahko v veliko pomoč pri oddaji naročila. Na podlagi uporabniških izkušenj jo nenehno spreminjamo in dopolnjujemo.


Tiskarna Demago - hitro, kvalitetno in ugodno

Tiskarna je bila že od nekdaj tesen spremljevalec tistih ustvarjalnih ljudi, umetnikov, podjetnikov in drugih, ki so svoje ideje prenašali na papir in jih predstavljali širši javnosti. Tudi danes je tako. Podjetniki, ki iščejo različne možnosti prodora na trg in učinkovitega oglaševanja, se skorajda neizogibno srečajo s široko ponudbo tiskarn, večjih ali manjših, z bolj ali manj podobno ponudbo tiskarskih storitev. Vsak podjetnik ali založnik pa si seveda vedno želi isto stvar. To je hiter, kvaliteten in poceni tisk.


Tukaj je nekaj ključnih področij, s katerimi odgovarjamo na potrebe svojih strank:


Digitalni in offset tisk


Digitalni tisk je že nekaj časa trend v tiskarski industriji. Nudi številne možnosti, ki jih klasični tisk ne omogoča. V Demagu se teh prednosti zavedamo, zato smo investirali v najmodernejše digitalne tiskarske naprave in mnogim podjetnikom se uporaba digitalnega tiska že obrestuje. Poleg hitrosti in vrhunske kvalitete, ki jo digitalni tisk omogoča, lahko naročnik natisne omejeno število izvodov tiskovin, za razliko od klasičnega tiska, ki se cenovno izplača šele pri visokih nakladah.

Poleg tega lahko digitalno tiskanje popolnoma prilagodi in personalizira tiskovino. Lahko denimo na vsak izvod posebej natisnete ime in priimek svoje stranke ali poslovnega partnerja in na ta način pritegnete njihovo pozornost.

Tisk lahko naročite kar preko spleta - pošljete nam datoteke, mi pa vam natisnemo tiskovine in vam jih dostavimo na vaš naslov. In kaj vse vam lahko natisnemo?
Tukaj je nekaj idej in možnosti, ki jih pri nas lahko izkoristite z uporabo digitalnega tiska. Lahko natisnete zloženke in zgibanke , knjige in brošure , nalepke , etikete , namizne zastavice , koledarje , kuverte , letake , kataloge, revije in druge publikacije , vabila, čestitke in voščilnice , poslovne mape , vizitke, klubske kartice, ovitke za CD-je in DVD-je , jedilnike in cenike in darilne embalaže , ki so lahko popolnoma prilagojene. Izberete lahko poljubne, nestandardne formate, črnobeli tisk in povečave tiskovin.

Nudimo vam tudi kvaliteten tisk fotografij manjših in večjih formatov z visoko resolucijo. In vsem umetnikom, muzejem, zbirateljem in galeristom lahko izdelamo visoko kvalitetne grafike v omejenih nakladah - vse to z uporabo najkvalitetnejših materialov in vrhunske tehnologije.

Sodobni digitalni tisk omogoča mnogo možnosti, ki jih klasični tisk ne.

Za višje naklade, pa vam nudimo izdelavo vseh vrst tiskovin v offset tehniki na sodobnih tiskarskih strojih do formata B1.Grafično oblikovanje

Podjetniki in marketinški mojstri dobro poznajo pomen grafičnega oblikovanja pri marketinških aktivnostih. Z grafičnim oblikovanjem lahko oglas ali oglasno sporočilo grafično oblikujete tako, da je privlačen, vzbudi pozornost in potencialnega kupca spodbudi, da vzpostavi stik z vami.

Spletna stran Demago je posrednik storitve grafičnega oblikovanja. Grafični oblikovalci, ki se predstavljajo na spletni strani, lahko za vas oblikujejo logotipe, pisemske papirje, prospekte, kataloge, oglase, reklamne materiale, letna poročila ali celostne grafične podobe vašega podjetja ali organizacije.

Izberite si svojega grafičnega oblikovalca in se dogovorite za možnost sodelovanja, on pa vam bo pomagal posredovati vaše promocijsko sporočilo na zanimiv, atraktiven in jasen način.Reklamni pripomočki

V naši ponudbi reklamni pripomočki smo izbrali najrazličnejše pripomočke, izdelke katere boste potrebovali na vaših sejemskih predstavitvah in drugih dogodkih, ko boste predstavljali vaše izdelke ali storitve.

Imenske ploščice, namizna stojala, namizni reklamni pripomočki, oglasne table, razstavne vitrine, pingvini, rolo panoji, razna stojala za brošure, zloženke, letake in kataloge so le del izdelkov, ki vam jih ponujamo.

Vedeti morate, da so tudi ti pripomočki del vaše promocije in je njihova kvaliteta, zanesljivost in izvirnost prav tako pomembna kot promocijski material, kateremu služijo.Digitalno oglaševanje

Digitalno oglaševanje je sodoben in vedno bolj koriščen marketinški pristop. Bolj kot se svet digitalizira, bolj smo navajeni na virtualna sporočila, saj pritegnejo našo pozornost in se nanje odzovemo. Tako so se tudi mnoga uspešna podjetja začela prilagajati novim navadam potrošnikov.
V tujini in tudi pri nas, so velike jumbo plakate začeli zamenjevati moderni digitalni ali LED prikazovalniki. V Demagu želimo biti v koraku s sodobnimi marketinškimi pristopi, zato slovenskim podjetnikom ponujamo ta nadvse aktualen način oglaševanja, ki je osnovan na digitalni bazi.

V Mariboru smo postavili LED prikazovalnik in lahko vam omogočimo, da postanete zares vidni! Svoj oglas lahko prikažete ljudem v 3D animaciji ali video predstavitvi, z različnimi vizualnimi učinki.

Ne glede na to, ali potrebujete kvaliteten tisk, izvirno oblikovan oglas ali različne možnosti sodobnega načina oglaševanja, vam v Demagu lahko pomagamo.

Vaš uspeh je tudi naš uspeh, zato se bomo potrudili, da bo naša storitev pripomogla k vašim boljšim poslovnim rezultatom!

Od začetka našega delovanja do danes ostaja naša vizija enaka. Želimo postati vodilna slovenska tiskarna, ki svojim strankam lahko ponudi cenejšo, kvalitetnejšo in prijaznejšo storitev. Spletna stran, na kateri se nahajate sedaj, je del te vizije in pomemben korak za vse naše prihodnje projekte.

Spletna stran je na voljo tudi v hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku, ker želimo prosperirati ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem trgu, zlasti v Avstriji in na Hrvaškem. Zavedamo se, da je za uresničitev naše vizije potreben ustrezen vložek. Naš primarni cilj je vlaganje v nove, modernejše stroje in opremo, s katero bomo lahko uspešno konkurirali tudi najboljšim evropskim tiskarnam.

Od vsega je za nas najbolj pomembno zadovoljstvo naše stranke. Naredili bomo vse, da bo stran postala prijaznejša za vas, predvsem pa bolj transparentna in preprosta za uporabo.

Prav vi ste tisti, ki nas spodbujate k uresničevanju naše vizije, zato ste njen pomembni del!

Naziv podjetja:
Demago, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež podjetja:

Ptujska cesta 54, 2000 Maribor, SI

ID za DDV:
SI99819244

Matična številka:

1708481

Datum vpisa:

02.04.2002
Poslovni račun:

Banka Sparkasse d.d.
IBAN: SI56 3400 0100 7336 246
BIC: KSPKSI22

NLB D.D.
IBAN: SI56 0242 6026 1977 552 
BIC: LJBASI2X

Sberbank banka d.d.
IBAN: SI56 3000 0001 8614 627
BIC: SABRSI2X


CGP DEMAGO PRINT

Klikni tukaj za prenos!

Reference

Preko 5000 naročnikov je zadovoljnih z našim delom in se zato k nam vedno znova vračajo, med njimi so:                

Prosta delovna mesta:Zaradi povečanega obsega del objavljamo prosto delovno mesto:

1. Operaterja strojev za produkcijski velikoformatni digitalni tisk (m)


OPIS DELOVNEGA MESTA: tisk na velikoformatnih tiskalnikih na trde materiale in materiale iz role, izrez na CNC rezalniku, dodelava tiskovin velikega formata.

PRIČAKUJEMO: srednjo strokovno izobrazbo, 1 leto delovnih izkušenj, prilagajanje datotek za tisk, znanje uporabe RIP opreme in opreme barvnega upravljanja, dodelava tiskovin (CNC izrez, laminacija, kaširanje...), natančnost in doslednost pri izvajanju nalog, obvladovanje določenega zaporedja delovnih in tehnoloških operacij,...

PONUJAMO: zaposlitev za nedoločen delovni čas s 6 mesečnim poskusnim delom, zanimivo in dinamično delo, strokovno rast, urejeno delovno okolje.


Za več informacij o zaposlitvi lahko pokličete na telefon: 051 378 444, vaše prošnje za zaposlitev pa pošljite na elektronski naslov: dejan@demago.si