Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Oblačila

Promocija vaše blagovne znamke s pomočjo personaliziranega digitalnega tiska ali vezenja na oblačila.

Personaliziran tisk promocijskih oblačil za večjo prepoznavnost blagovne znamke ali podjetja.

 

Za uspešno promoviranje blagovne znamke ali podjetja, je izbira tiska na oblačila zagotovo ena od najpogosteje izbranih načinov promocije.

S pomočjo impresivnih modnih oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk, si lahko pomagate in nadgradite vaša marketinška prizadevanja.

Ko gre za večjo prepoznavnost blagovne znamke, se danes veliko podjetij skoraj izključno osredotoča na digitalni marketing in socialne medije.

Pri tem je potrebno izpostaviti dejstvo, da boste s pomočjo tiska na tekstil, zagotovo močno povečali prepoznavnost podjetja in posledično povečali prodajo in dobiček.

Tisk na tekstil je stroškovno učinkovit in preprost način oglaševanja vašega podjetja, zato vam predlagamo, da izkoristite tudi to možnost.

Ne glede na to, ali personalizirana oblačila nosijo vaši zaposleni ali oblačila razdelite kot promocijska darila, boste z njimi dosegli željen rezultat.

Ponudba promocijskih tekstilnih izdelkov, ki so primerni za direktni tisk je zahvaljujoč fleksibilnosti digitalne tehnologije tiska iz dneva v dan večja.

Poleg preprostih T-shirt in polo majic, si lahko omislite tudi digitalni tisk ali vezenje na puloverje, jopice, brezrokavnike, zimske jakne, kape, hlače...

Priložnosti za promocijo s pomočjo personaliziranih tekstilnih izdelkov je nešteto, lahko jih brezplačno razdelite npr. na športnih dogodkih, prireditvah, sejmih, seminarjih...

Ključna točka, ki si jo je treba zapomniti pri tisku na oblačila, je kakovost materialov za tisk in kvaliteta tiska, saj bodo ljudje nosili oblačila oz. izdelke, le če bodo dovolj kvalitetna, udobna in privlačna.

V tiskarni Demago Print jemljemo tisk na tekstil resno in za to koristimo najmodernejše stroje in kvalitetne materiale s katerimi zagotavljamo najboljše rezultate.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si