Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Offset tisk

Potrebujete večjo naklado tiskovin? Potem je klasični offset tisk pravilna izbira.

Klasični offset tisk je cenovno dostopen, kadar želite tiskati večje količine tiskovin!

 

V tiskarni Demago Print že vrsto let nudimo kvalitetno storitev offset tiska. Naši tiskarski stroji so moderni in zmogljivi, saj so tudi naše stranke, tako manjša podjetja kot večje organizacije, zahtevne in želijo zanesljivost, profesionalnost in vrhunsko kvaliteto, saj si slabega tiska enostavno ne morejo privoščiti.

Offset tisk je tisk na klasičnem tiskarskem stroju z uporabo tiskarskih plošč. Priporočamo ga, kadar želite tiskati večje količine tiskovin, pri tisku fotografij visoke kvalitete ali ko želite tisk do formata B1.

Ena bistvenih prednosti offset tiska je, da je pri velikih nakladah bistveno cenejši od digitalnega tiska, torej večja kot je količina, cenejši je.

Razlog je v tem, da glavnina stroškov nastane v začetnem procesu tiska, bolj natančno, v pripravi. Za tisk je potrebno najprej pripraviti tiskarske plošče in poskrbeti za marsikatero drugo podrobnost.

Zgolj sto izvodov tiskovine se torej dejansko ne splača natisniti, tisk pa postane seveda toliko cenejši, ko proces steče in se naklada veča. Pri večjih količinah, običajno že nad 1000 izvodov, cena postane dostopna in sčasoma bistveno poceni tisk celotne naklade.

V online tiskarni Demago Print je na voljo pestra izbira komercialnih tiskovin, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje vašega podjetja ali organizacije. Kar je pa najbolj pomembno lahko vsako od tiskovin le z nekaj kliki naročite preko spleta, brez da ste obiskali tiskarno. Za lažje iskanje so tiskovine razdeljene v tri glavne skupine.

V skupini Pisarna so na voljo t.i. pisarniške tiskovine kot so dopisni listi, kuverte, poslovne mape za shranjevanje, bloki za pisanje ali paragonski bloki za izdajo dobavnic in računov.

V drugi skupini boste lahko izbirali promocijske tiskovine, kot so letaki in zloženke, ki so zelo popularna tiskovina za masovno obveščanje.

Če ste založniško podjetje potem je za vas aktualna skupina Knjige, kjer imate na voljo knjige z mehko ali trdo platnico.

Izberite skupino in nadaljujte spletno naročilo!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si