Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Storitve - B2B

Izberite storitev in nadaljujte na izračun cene!

Ali je vaša proizvodnja prezasedena? Ali je naklada za vaš projekt prenizka, oziroma nerantabilna za klasičen offset tisk, morda potrebujete premium dovršitve kot so 3D UV spot lak, 3D metalik folijo ali lepljenje embalaže?

Izkoristite storitev kvalitetnega digitalnega tiska, do dimenzije tiskarske pole 750x530 mm.

Lahko se odločite za tisk na standardne materiale iz naše ponudbe, kot so premazni ali nepremazni offset papirji in reciklirani papirji od gramatur 80 g/m2 - 450 g/m2, v kolikor pa željenega materiala ne najdete v naši ponudbi, pa lahko tiskamo tudi na vaš ustrezen material.

Tehnologija digitalnega tiska omogoča standarden barvni tisk (CMYK), na voljo pa so tudi tri dodatne barve OVG (Orange, Violet, Green), s katerimi lahko zagotovimo natančnost tiska preko 85% barv iz Pantone lestvice (Indigo Hexachrome). Za tisk premium izdelkov je na voljo tudi bela barva.

V naši ponudbi boste našli tudi storitev UV lakiranja premaznih materialov. Glavni namen UV lakiranja je zaščititi potiskane materiale pred mehanskimi poškodbami, zunanjimi vplivi, vlago, fizičnimi površinskimi poškodbami, UV svetlobo, prav tako pa z lakiranjem dosežemo sijaj ali mat izgled tiskovine. UV lakiranje je odlična alternativa plastificiranju s folijo.
Naša tretja storitev je oplemenitenje vaših že natisnjenih pol z digitalnim 3D UV parcialnim lakom ali nanosom metalizirane folije, s katerim boste vaši tiskovini dodali piko na i.

V obeh primerih vam lahko natisnjene pole tudi plastificiramo s standardno mat ali premium Soft-touch plastificirno folijo.

Ponudimo vam lahko tudi knjigoveško storitev šivanja z nitjo, s katero vam lahko vaše potiskane in znešene pole zašijemo v knjižni blok, ki je primeren za mehko ali trdo vezano knjigo.

Če potrebujete storitev lepljenja embalaže (zložljivih škatlic), vam lahko ponudimo hitro in kvalitetno lepljenje na lepilni liniji z vročim lepilom (1-3 točke).

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si