Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Kuverte

Izberite dimenzijo kuverte oziroma vrečke, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 15 (od 15 izdelkov)
Kuverte-vrecke-4-2-2020.png
Kuverte-vrecke-4-2-2020.png
Kuverta-2017-2.png
Kuverta-2017-2.png
Kuverta-2017-1.png
Kuverta-2017-1.png
Kuverta-vrečka1.png
Kuverta-vrečka1.png
Kuverta-vrečka.png
Kuverta-vrečka.png
Kuverta-amerikanka.png
Kuverta-amerikanka.png
Poslovna komunikacija brez kuvert ni mogoča. Gre za tiskovine, ki so nujno potrebne skoraj vsakodnevno.

Formati kuvert so standardni, tu ni odstopanja, saj se tiska na kuverte, ki so že v naprej izsekane in zlepljene.

V ponudbi so poleg "amerikank", tudi različne kuverte ter vrečke C in B formatov. Nekatere dimenzije vam lahko tiskamo tako v izvedbi brez oknenca, kot tudi z okencem.

Naj vas na tem mestu opozorimo, da v primeru, da se odločite za kuverte z okencem, pozicijo okenca, upoštevate že pri pripravi grafike! Prepričani smo, da si ne želite, da bi vaša grafika potekala čez okno kuverte.

Zato vam predlagamo, da si prenesete naše predloge, kjer je označena pozicija okenca.

Vse kuverte se tiskajo samo po sprednji strani z opcijo potiska zavihka - delno ali v celoti.
Od količine pa je odvisno ali se bodo kuverte tiskale v digitalni ali v klasični offset tehniki.

V digitalni tehniki so kuverte tiskane iz vseh štirih barv (CMYK), tako da je skoraj ni barve, ki je ne bi šlo natisniti, medtem ko je je v offsetu še dodatna možnost tiska Pantone barv.

Gramatura kuvert je od 80 do 100 g/m2 in kar je najpomembnejše, je papir dovolj debel, da ne prepušča, torej se od zunaj ne vidi, kaj se nahaja v kuverti.

Kuverte oz. vrečke so vedno iz brezlesnih nepremaznih papirjev, kar ima za posledico, da so barve na kuvertah tiskane v offset tehniki nekoliko manj intenzivne v primerjavi s kuvertami tiskane v digitalnem tisku.

Kaj je kuverta in kaj je vrečka? Kuverto odpiramo po daljši stranici, medtem ko vrečko odpiramo po krajši stranici, v obeh primerih pa je material in tisk enak.

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Prepričani smo, da z izdelki iz skupine Pisarna, katere vaši zaposleni dnevno uporabljajo v komunikaciji s kupci, morajo vsebovati tudi logotip in ime podjetja, ne glede ali ste mikro ali srednje veliko podjetje.

S prihodom digitalne tehnologije, je tako možno natisniti tudi zelo nizke naklade pisarniških tiskovin kot so kuverte, dopisni listi, bloki za pisanje,...

Tako boste z nizko investicijo v tisk npr. vašemu kupcu, račun za storitev ali izdelek izročili v kuverti z logotipom vašega podjetja.

Če imate potrebo po večjih nakladah, pa vam seveda pisarniške tiskovine z vašim logotipom natisnemo v klasični offset tehniki.
Izkoristite torej prednosti in koristi tiska pisarniških tiskovin, saj na ta način krepite blagovno znamko in prepoznavnost vašega podjetja. Konec koncev veste, da so v poslu majhne podrobnosti zelo pomembne.

Seveda, kot pri vseh oblikah trženja, morajo biti vaše pisarniške tiskovine skrbno oblikovane, da z njimi naredite dober vtis. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju logotipa ali pripravi za tisk, si lahko v aplikaciji E-Market  poiščete grafičnega oblikovalca, kateri vam bo pri tem pomagal.

Izberite izdelek, ki ga potrebujete in opravite naročilo preko spleta, mi pa se bomo potrudili, da bo izdelek kakovosten in v skladu z vašimi pričakovanji.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si