Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Pisalni bloki

Standardni pisalni bloki brez ovitka ali z ovitkom v barvah vašega podjetja.

Pisalni bloki so nepogrešljiv pripomoček, ki ga dnevno potrebuje vsakdo izmed nas!

 

Tiskovine kot so pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Pisalni blok kot orodje promocije je vsestransko uporaben in praktičen. Lahko izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam.

Tako lahko vaš pisalni blok obrežemo točno na vaš želen format, seveda brez doplačila.

Vaša naloga je le, da pripravite datoteko na želeni format in pri tem ne pozabite na 3 mm dodatka za porezavo, v kolikor se grafika obreže v živo.

Ker so pisalni bloki namenjeni zapisovanju in beleženju, je izbira brezlesnega papirja logična - nepremaznega ali recikliranega. Primerne gramature se gibljejo med 90 g/m2 do 120 g/m2.

Bloki so najpogosteje tiskani enostransko, lahko pa so potiskani tudi po obeh straneh. Izbira barv je na vaši strani.

Lahko se odločite za cenejši črno-beli tisk, ali pa raje posežete po barvah, ki vam jih natisnemo v CMYK barvni lestvici.

Debelina hrbta pisalnega bloka je odvisna od števila listov, ki jih bo vaš pisalni blok vseboval. Povprečje je 50 listov, lahko pa vam naredimo tudi 20, 30, 80 in 100 listne bloke.

Ne glede na izbrano število listov, imajo vsi bloki podložni list, ki je iz tršega kartona in je nepotiskan. Lahko se pa odločite tudi za tisk platnice, v katero je pisalni blok zalepljen.

Pisalni bloki so lepljeni, ali v glavi ali v hrbtu, to je seveda odvisno od vaše grafične priprave, kjer s postavitvijo, vodoravno ali navpično, določite tudi smer lepljenja.

In nenazadnje je tu še možnost luknjanja. Tako so vaši bloki pripravljeni za v registrator in ni več bojazni, da bi vaše zapiske iskali, takrat ko jih boste spet potrebovali.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si