Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Podloge za miško

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov)
mouse-mat.jpg
mouse-mat.jpg

Podloge za miško so odličen in nepogrešljiv pripomoček na vsaki delovni mizi, kjer se nahaja računalnik.

Podloga za miško iz skupine izdelkov Xerox Create Range je izdelana iz Polypropylena.

Spodnja stran podloge je nedrseča, zgornja stran je prozorna.

Reklamno sporočilo je tiskano na papir, katerega enostavno vložimo v izdelek.

Lahko vam garantiramo, da je izdelek izredno kvaliteten in vzdržljiv, saj ga v tiskarni Demago Print uporabljamo že desetletje.

Podloge za miško so na voljo v dveh dimenzijah.

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza, pošljite datoteko za tisk in na vašo delovno mizo položite podlogo za miško v barvah vašega podjetja.

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Prepričani smo, da z izdelki iz skupine Pisarna, katere vaši zaposleni dnevno uporabljajo v komunikaciji s kupci, morajo vsebovati tudi logotip in ime podjetja, ne glede ali ste mikro ali srednje veliko podjetje.

S prihodom digitalne tehnologije, je tako možno natisniti tudi zelo nizke naklade pisarniških tiskovin kot so kuverte, dopisni listi, bloki za pisanje,...

Tako boste z nizko investicijo v tisk npr. vašemu kupcu, račun za storitev ali izdelek izročili v kuverti z logotipom vašega podjetja.

Če imate potrebo po večjih nakladah, pa vam seveda pisarniške tiskovine z vašim logotipom natisnemo v klasični offset tehniki.
Izkoristite torej prednosti in koristi tiska pisarniških tiskovin, saj na ta način krepite blagovno znamko in prepoznavnost vašega podjetja. Konec koncev veste, da so v poslu majhne podrobnosti zelo pomembne.

Seveda, kot pri vseh oblikah trženja, morajo biti vaše pisarniške tiskovine skrbno oblikovane, da z njimi naredite dober vtis. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju logotipa ali pripravi za tisk, si lahko v aplikaciji E-Market  poiščete grafičnega oblikovalca, kateri vam bo pri tem pomagal.

Izberite izdelek, ki ga potrebujete in opravite naročilo preko spleta, mi pa se bomo potrudili, da bo izdelek kakovosten in v skladu z vašimi pričakovanji.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si