To top
 
Demago Print

Z E-kuponom do ugodnih nakupov!

Ker se dobro zavedamo, da je poleg kvalitete pomembna tudi ugodna cena, smo vam pri Demagu pripravili posebne ugodnosti! Z vsakim nakupom izdelka preko spletne aplikacije, boste lahko prišli do E-kupona, ki vam zagotavlja popust, pri vašem naslednjem nakupu. Tako so izdelki za vas lahko cenejši tudi do 10%!


Lestvica ugodnosti:

- ko vaši nakupi presežejo vrednost 100 €  lahko pri naslednjem nakupu koristite 3% popust,

- ko vaši nakupi presežejo vrednost 250 €  lahko pri naslednjem nakupu koristite 5% popust,

- ko vaši nakupi presežejo vrednost 500 € lahko pri naslednjem nakupu koristite 8% popust,

- ko vaši nakupi presežejo vrednost 1000 € lahko pri naslednjem nakupu koristite 10% popust.

 

Kako to deluje v praksi?

Vsi opravljeni nakupi v spletni trgovini se vam seštevajo. Ko vaš nakup doseže vrednost npr. 100 €, boste prejeli kupon v vrednosti 3% in ko boste naslednjič kupovali v naši trgovini, vam bo v posebnem polju izpisana številka kupona. Če boste kupon izkosristili, boste videli, da se vam cena nakupa zniža za 3%.

Lahko pa se odločite, da kupona ne boste izkoristili in boste nakupovali naprej.

Ko bo tako seštevek vaših nakupov presegel vsoto 250 €, boste spet prejeli številko kupona in po enakem principu boste pri naslednjem nakupu lahko koristili 5% popust (prvi kupon za 3% se bo avtomatično izbrisal).

Seveda se lahko odločite, da ne boste koristili niti prvega niti drugega kupona. Tako se vam bodo nakupi seštevali in ko bodo presegli znesek 1000 €, boste pri naslednjem nakupu, deležni 10% popusta.

Torej izkoristite kupone, saj se splača!

 

Izdelki v akciji

V naši spletni trgovini boste vedno našli izdelke, ki vam jih nudimo po znižani ceni. Zraven popusta v obliki E-kupona, ki ga boste deležni ob vsakem nakupu, vam zraven tega pripravljamo tudi posebne promocijske akcije za posamezne izdelke, ki se redno osvežujejo. Če se boste prijavili na novice naše spletne trgovine, boste o teh akcijah sproti obveščeni na vaš elektronski naslov.

 

Paketi

Nakup sorodnih izdelkov v paketu.

059 934 933 / 041 625 157 / 040 594 767

11.653.189 ogledov od 2008
Copyright © 2008 - 2017 Demago