To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite skupino in nadaljujte na izbiro dimenzije izdelka!

Dopisni listi

Kljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega. Preko njih komunicirate tako s svojimi obstoječimi strankami, poslovnimi partnerji in kot s potencialnimi naročniki.

Podjetje se tudi z dopisnimi listi prezentira na trgu, zato ni smiselno stvari prepuščati naključju, ampak vam predlagamo, da si vzamete čas in pregledate različne možnosti, ki so vam na voljo. Le tako boste izbrali tisto, ki bo najboljša za vas in vaše podjetje.

Dopisni listi se tiskajo v A4 formatu, torej 297x210 mm. V veliki večini na nepremezne papirje nižje gramature. Podjetja, ki so bolj naravnana k trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje, se odločajo za reciklirane papirje.

Na voljo je tudi tisk dopisnih listov na kreativne papirje. Tu se najpogosteje uporabljajo papirji nižje gramature z rahlo strukturo. Ker pa se včasih pojavi tudi potreba po vlaganju dopisnih listov v rednike, vam je na voljo luknjanje, bodisi 2-krat, bodisi 4-krat.
Dopisni listi se lahko tiskajo tako v digitalni kot offset tehniki. Tu je glavni kazalec, ki prevaga na eno ali drugo stran, naklada.
Tiskajo se v CMYK barvni lestvici, medtem ko je v klasičnem offset tisku možnost tudi tisk PANTONE barv.

Vsi ti opisi so skupni tako STANDARDNIM kot t.i. PREMIUM dopisnim listom. Imeni sicer že povesta vse, pa kljub temu še nekaj besed o Premium izvedbi ne bo odveč.
V želji, da bi zadovoljili čim širši množici okusov, so na voljo Premium dopisni listi, pri katerih je glavna razlika v možnostih dodelave, in sicer govorimo o slepem in o toplotnem tisku s folijo.

Pri obeh načinih se izbrani grafični element, najpogosteje logotip podjetja, izboči (slepi tisk) ali obdela z metalizirano folijo (toplotni tisk).

Z izbiro ene izmed možnosti lahko dosežemo, da bodo vaši dopisni listi delovali vrhunsko.

dopisni-listi-2-2018.jpg
dopisni-listi-1-2018.jpg
Dopisni-listi-2017.png