To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite dimenzijo - format in nadaljujte na izračun cene izdelka!

Kuverte

Poslovna komunikacija brez kuvert ni mogoča. Gre za tiskovine, ki so nujno potrebne skoraj vsakodnevno.

Formati kuvert so standardni, tu ni odstopanja, saj se tiska na kuverte, ki so že v naprej izsekena in zlepljene.

V ponudbi so poleg amerikank tudi različne kuverte ter vrečke C in B formatov. Nekatere formate vam lahko tiskamo tako v izvedbi brez kot tudi z okencem.

Naj vas na tem mestu opozorimo, da v primeru, da se odločite za kuverte z okencem, okno upoštevate že pri pripravi grafike! Saj smo prepričani, da si ne želite, da bi vaša grafika potekala čez okno kuverte.

Zato vam predlagamo, da si prenesete naše predloge, kjer je označena pozicija okna.
Vse kuverte se tiskajo samo po sprednji strani z opcijo potiska zavihka - delno ali v celoti. Od količine pa je odvisno ali se bodo kuverte tiskale v digitalni ali v klasični offset tehniki.

V digitalni tehniki so kuverte tiskane iz vseh štirih barv (CMYK), tako da je skoraj ni barve, ki je ne bi šlo natisniti, medtem ko je je v offsetu še dodatna možnost tiska posebnih Pantone barv.

Gramatura kuvert je od 80 do 100 g/m2 in kar je najpomembnejše, je papir dovolj debel, da ne prepušča, torej se od zunaj ne vidi, kaj se nahaja v kuverti.

Kuverte oz. vrečke so vedno iz nepremaznih papirjev, kar ima za posledico, da so barve na kuvertah tiskane v offset tehniki manj intenzivne v primerjavi s kuvertami tiskane v digitalnem tisku.

Kuverta-2017-2.png
Kuverta-2017-1.png
Kuverta-vrečka1.png
Kuverta-vrečka.png
Kuverta-amerikanka.png

Ostali izdelki