To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite dimenzijo - format in nadaljujte na izračun cene izdelka!

Pisalni bloki

Tiskovine kot so pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Pisalni blok kot orodje promocije je vsestransko uporaben in praktičen. Lahko izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam.

Tako lahko vaš pisalni blok obrežemo točno na vaš željen format, seveda brez doplačila.

Vaša naloga je le, da pripravite datoteko na željeni format in pri tem ne pozabite na 3 mm dodatka za porezavo v kolikor se grafika obreže v živo.

Ker so pisalni bloki namenjeni zapisovanju in beleženju, je izbira brezlesnega papirja logična - nepremaznega ali recikliranega. Primerne gramature se gibljejo med 90 g/m2 do 120 g/m2.

Bloki so najpogosteje tiskani enostransko, lahko pa so listi potiskani tudi po obeh straneh. Izbira barv je na vaši strani.

Lahko se odločite za cenejši črno-beli tisk, ali pa raje posežete po barvah, ki vam jih natisnemo v CMYK barvni lestvici.

Debelina hrbta pisalnega bloka je odvisna od števila listov, ki jih bo vaš pisalni blok vseboval. Povprečje je 50 listov, lahko pa vam naredimo tudi 20, 30, 80, 100 listne bloke.

Ne glede na izbrano število listov, imajo vsi bloki podložni list, ki je iz tršega kartona in je nepotiskan.

Pisalni bloki so lepljeni, ali v glavi ali v hrbtu, to je seveda odvisno od vaše grafične priprave, kjer s postavitvijo, vodoravno ali navpično, določite tudi smer lepljenja.

In nenazadnje je tu še možnost luknjanja. Tako so vaši bloki pripravljeni za v registrator in ni več bojazni, da bi vaše zapiske iskali, takrat ko jih boste spet potrebovali.

PISALNI-BLOK-2-9-2017.jpg
PISALNI-BLOK-1-9-2017.jpg
PISALNI-BLOK-9-2017.jpg
Pisalni-bloki-2017-1.png
Pisalni-bloki-2017.png

Ostali izdelki