To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Izberite skupino in nadaljujte na izbiro dimenzije izdelka!

Poslovne mape

Lična poslovna mapa v celostni podobi vašega podjetja je primerna tako za promocijo kot poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed. Zaradi njene velikosti si lahko privoščite, da vsebuje več informacij o vašem podjetju.

Tako se lahko poslovne mape tiskane po obeh straneh ali po eni strani. Pravila ni. Ključni faktor odločitve je všečnost. Nekateri prisegajo na minimalizem, spet drugim je všeč razkošje.

Mape se tiskajo na debelejše oz. trše papirje (priporočamo izbiro 350 g/m2), najpogosteje na premazni mat ali premazni gloss papir, redkeje pa na nepremazne in reciklirane papirje.
Razlog za to tiči predvsem v tem, da je poslovna mapa dosti v obtoku, zato je priporočljivo, da so mape zaščitene z lakom ali s plastifikacijo.

Medtem ko to za brezlesne papirje ni smiselno, saj z nanosom laka oz. plastifikacije izgubijo svojo ekološkost, če želite tudi surovost, ki jo dajo na otip. Kar pa pomeni, da se mapa hitreje obrabi, tega pa seveda nočete.

Poslovne mape se zaradi svojega velikega formata tiskajo v klasičnem offset tisku, kar pomeni, da se lahko poleg CMYK barvne lestvice tiskajo tudi PANTONE barve, ki jih imate predvidene v svoji celostni grafični podobi.

Poleg že omenjene zaščite pri izbiri laka ali plastifikacije pa je potrebno izpostaviti tudi estetski moment, ki ga tiskovini nudi predvsem plastifikacija v mat ali gloss izvedbi.
Marsikdo pa si želi grafični element ali elemente na mapi tudi poudariti. V tem primeru vam priporočamo izbiro UV parcialnega lakiranja, s katerim dosežemo, da ima izbrana grafika svetleči element.

V kombinaciji z mat plastifikacijo, bo vaša mapa zasijala v vsej svoji perfekciji. Prepričani smo, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni.
To je mapa, s katere boste svoje podjetje z veseljem predstavljali kjerkoli in kadarkoli.

Ko so mape natisnjene sledi izsekovanje z orodjem oz. štanco. Za lažjo odločitev smo vam pripravili 16 različnih modelov, med katerimi lahko izbirate.

Ker je paleta možnosti res pestra, verjamemo, da lahko vsakdo najde primerno obliko mape, ki mu bo ustrezala.

Če pa kljub vsemu med obstoječimi orodji ne najdete svojega modela, je možna izdelava novega orodja in izsekovanje unikatne poslovne mape po vaši predlogi.

poslovna-mapa--2-9-2017.jpg
Poslovne-mape-A4-3.png
Poslovne-mape-A4-2.png
Poslovne-mape-A4-1.png
Poslovne-mape-A4.png