Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

USB ključki

Izberite model, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo!

Prikazujem 1 do 5 (od 5 izdelkov)
USB-gallery-1.jpg
USB-gallery-1.jpg

Zaradi uporabne vrednosti USB ključkov, so le ti še vedno prodajni hit med vsemi promocijskimi in poslovnimi darili.

Uporabni so pri delu z računalnikom in so tako vedno v naši bližini na delovnem mestu v službi ali doma.

Njihova ugodna cena in pestra izbira različnih modelov in barv, tako lahko s tiskom vašega logotipa nenehno spominjajo na vaše podjetje, društvo ali organizacijo.

Vsi USB ključki, ki so predstavljeni so nebrendirani in sicer ravno zato, da jih lahko personalizirate s svojim logotipom.

Zmogljivost pomnilnika je pri večini USB ključkov od 4 GB do 64 GB.

Izberite model, ki vam ustreza, mi pa bomo poskrbeli za odličen barvni tisk ali gravuro vašega logotipa oziroma sporočila.

Korporativna promocijska darila še vedno delujejo na ohranjanju zvestobe vaših kupcev!

 

Tisk poslovnih daril, je v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ena izmed nujnih marketinških dejavnosti na katero ne gre pozabiti.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila.

Čeprav so v zadnjem času privlačne razne digitalne strategije trženja preko socialnih omrežij, je tisk poslovnih daril zagotovo še vedno številka 1.

Tako lahko z minimalnim vložkom v tisk poslovnih daril učinkovito skrbite za prepoznavnost vašega podjetja, kajti gre za tisk na uporabne izdelke, ki so dnevno v uporabi.
Zakaj bi torej plačevali klike na socialnih ali digitalnih omrežjih, če pa imate priložnost obdariti vašega potencialnega kupca s trajnim izdelkom, ki bo vsakodnevno v uporabi in le ta ga bo s tiskom vašega sporočila oz. logotipa, vsakodnevno opozarjal na vaše podjetje.

V tiskarni Demago Print imamo za vas na voljo kopico uporabnih izdelkov, ki jih potiskamo z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, katero bo vaše kupce opominjalo, da so cenjeni in spoštovani skozi celotno leto.

Stopite korak naprej in s pomočjo poslovnih daril dosežite večjo prepoznavnost vašega podjetja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si