Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Nakupovalne vrečke

Trpežne in priročne nakupovalne vrečke za večkratno uporabo z logotipom vašega podjetja!

Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov)
Bombazne-vrecke-gallery-1.jpg
Bombazne-vrecke-gallery-1.jpg

Bombažne vrečke niso praktične samo za prenašanje živil ali izdelkov, ampak so lahko tudi idealna izbira za promocijo vaše blagovne znamke.

S personaliziranim tiskom na bombažne vrečke si lahko zagotovite cenovno ugodno tržno kampanjo, saj gre za izdelek, ki je zelo uporaben in viden v javnosti.

Če želite vašo promocijsko kampanjo kar se da najbolje izkoristiti, je pomembno vedeti, da je kakovost izdelka bistvena, saj bodo ljudje vašo bombažno vrečko ponovno uporabili le če bo ta resnično kakovostna in trpežna, vključno s tiskom vašega privlačnega sporočila.

V tiskarni Demago Print za tisk uporabljamo najnovejše tiskarske tehnologije, pri izbiri materialov pa smo pozorni, da so le ti vedno kvalitetni in trajni.

Izberite skupino in nadaljujte spletni nakup. Mimogrede, ne pozabite priskrbeti tudi nekaj potiskanih bombažnih vrečk za vaše zaposlene!

Korporativna promocijska darila še vedno delujejo na ohranjanju zvestobe vaših kupcev!

 

Tisk poslovnih daril, je v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ena izmed nujnih marketinških dejavnosti na katero ne gre pozabiti.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila.

Čeprav so v zadnjem času privlačne razne digitalne strategije trženja preko socialnih omrežij, je tisk poslovnih daril zagotovo še vedno številka 1.

Tako lahko z minimalnim vložkom v tisk poslovnih daril učinkovito skrbite za prepoznavnost vašega podjetja, kajti gre za tisk na uporabne izdelke, ki so dnevno v uporabi.
Zakaj bi torej plačevali klike na socialnih ali digitalnih omrežjih, če pa imate priložnost obdariti vašega potencialnega kupca s trajnim izdelkom, ki bo vsakodnevno v uporabi in le ta ga bo s tiskom vašega sporočila oz. logotipa, vsakodnevno opozarjal na vaše podjetje.

V tiskarni Demago Print imamo za vas na voljo kopico uporabnih izdelkov, ki jih potiskamo z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, katero bo vaše kupce opominjalo, da so cenjeni in spoštovani skozi celotno leto.

Stopite korak naprej in s pomočjo poslovnih daril dosežite večjo prepoznavnost vašega podjetja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si