Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Power bank

Zanesljiv vir energije za vaš telefon, fotoaparat in podobne naprave.

Prikazujem 1 do 6 (od 6 izdelkov)
Powerbank-gallery-1.jpg
Powerbank-gallery-1.jpg

Power bank naprave so nepogrešljiv pripomoček za vse tiste, ki ste veliko na poti in so zanesljiv vir energije za vaš telefon, fotoaparat in podobne naprave.

Z vidika velikega povpraševanja je ta prenosni polnilnik baterij, zagotovo med naj iskanimi izdelki promocije, saj nas večina na poti potrebuje zanesljiv vir energije.

Od številnih dodatkov za mobilne telefone, naprava za polnjenje baterije velja za enega najbolj uporabnih pripomočkov, saj gre za kompaktno in lahko napravo, ki zagotavlja mobilnost skozi ves dan.

Na voljo so različne oblike, barvne nianse in velikosti napajanja v mAh.

Za polnjenje pametnega telefona je dovolj 2.000 mAh, medtem ko je za polnjenje tabličnega računalnika potrebno izbrati med 6.000 in 8.000 mAh.

Preden se odločite za nakup, dobro premislite koliko mili-amperov na uro potrebujete za polnjenje vaših naprav, pri tem pa vedite, da so promocijske napajalne naprave z manjšo zmogljivostjo cenejše.

Izberite Power bank napravo in nadaljujte spletni nakup!

Korporativna promocijska darila še vedno delujejo na ohranjanju zvestobe vaših kupcev!

 

Tisk poslovnih daril, je v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ena izmed nujnih marketinških dejavnosti na katero ne gre pozabiti.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila.

Čeprav so v zadnjem času privlačne razne digitalne strategije trženja preko socialnih omrežij, je tisk poslovnih daril zagotovo še vedno številka 1.

Tako lahko z minimalnim vložkom v tisk poslovnih daril učinkovito skrbite za prepoznavnost vašega podjetja, kajti gre za tisk na uporabne izdelke, ki so dnevno v uporabi.
Zakaj bi torej plačevali klike na socialnih ali digitalnih omrežjih, če pa imate priložnost obdariti vašega potencialnega kupca s trajnim izdelkom, ki bo vsakodnevno v uporabi in le ta ga bo s tiskom vašega sporočila oz. logotipa, vsakodnevno opozarjal na vaše podjetje.

V tiskarni Demago Print imamo za vas na voljo kopico uporabnih izdelkov, ki jih potiskamo z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, katero bo vaše kupce opominjalo, da so cenjeni in spoštovani skozi celotno leto.

Stopite korak naprej in s pomočjo poslovnih daril dosežite večjo prepoznavnost vašega podjetja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si