Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

Roll up - Premium

Visoko kakovostni Roll-up sistemi z izjemno vzdržlivostjo za dolgo življensko dobo!

Prikazujem 1 do 22 (od 22 izdelkov)
rolol-up-premium-orient.png
rolol-up-premium-orient.png
rolol-up-premium-baracuda.png
rolol-up-premium-baracuda.png

V skupini Premium so na voljo Roll-up sistemi najvišje kakovosti, kvalitetna izdelava pa vam zagotavlja izjemno dolgo življensko dobo.

Roll-up sistemi so dobavljivi v standardnih širinah od 60 do 150 cm, model Original Banner pa do širine kar 300 cm.

Pri modelu Merlin je grafika vpeta v kaseto, ki jo lahko hitro in enostavno zamenjate z drugo kaseto oz. grafiko. Tako lahko na dogodku prikazujete različna sporočila.

Izberite Premium Roll up stojalo in nadaljujte s spletnim naročilom.

V ceno je vključen tudi kvaliteten in obstojen tisk, pri vsakem od stojal pa je priložena prenosna torba!

Zagotovo največja izbira kvalitetnih Roll-up stojal z odličnim tiskom!

 

S pomočjo Roll up stojal boste z lahkoto pritegnili pozornost ljudi na sejmih, v nakupovalnem centru ali na raznih dogodkih.

Roll up oziroma izvlečna stojala, so najbolj priljubljen način promocije izdelka ali storitve.

Stojala so tudi zelo praktična, saj se grafika enostavno zvije v podnožje stojala in je med transportom zaščitena pred morebitimi poškodbami.

Naša ponudba Roll up stojal je razdeljena na dve skupini in sicer na cenovno ugodnejšo skupino Economy in skupino Premium, kjer so na voljo vzdržljiva, visoko kakovostna stojala, katera imajo daljšo življensko dobo in so namenjena večkratni zamenjavi reklamnega sporočila.

Če želite vašo reklamno sporočilo prikazovati iz obeh strani, potem izberite skupino Roll up obojestranski, kjer so na voljo Economy ali Premium stojala različnih velikosti.

Roll up stojala so na voljo v različnih širinah in višinah. Naše najmanjše namizno Roll up stojalo lahko naročite v formatu A4 ali A3, kadar pa je vaše sporočilo večje od »klasike« pa lahko izberete t.i. Grand format, do širine 200 cm in višine 300 cm.

Prav vsako takšno stojalo pa je dobavljivo skupaj s prenosno torbo.

Preden se odločite, kateri Roll up je pravi za vas, se vprašajte ali bo uporabljen v zaprtih prostorih ali na prostem, kako dolgo oziroma kako pogosto bo uporabljen, koliko prostora imate na voljo, kakšna je prava velikost, da bo pritegnila mimoidoče, kakšen je vaš budget...

Ne glede na izibiro kategorije, pa vam zagotavljamo odličen tisk na kvaliteten 250 mikronski PET (no-Curl) blockout material.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si