Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Promo stena - Formulate

Vsestranske atraktivne promocijske stene, za prikazovanje sporočila iz obeh strani.

Prikazujem 1 do 10 (od 10 izdelkov)
sejemska-stena-formulate-drop.png
sejemska-stena-formulate-drop.png

Izvirne in inovativne promocijske stene Formulate so vsestransko uporabne, saj jih lahko zaradi tiska iz obeh strani uporabljate tudi kot pregradne stene.

Konstrukcija stojala je izdelana iz močnih 30 mm alu cevi, ki so med seboj povezane z vrvico, montaža stojala je hitra in enostavna.

Potiskano raztegljivo tkanino z vašim reklamnim sporočilom, enostavno napnete na alu konstrukcijo in fiksirate z zadrgo.

Promocijske stene Formulate so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, za lažji transport so vse  konstrukcije dobavljive s prenosno torbo.

Izberite dimenzijo in obliko, ki vam ustreza in nadaljujte nakup.

Reklamni pripomočki za učinkovito predstavitev na sejmih, kongresih ali seminarjih!

 

S pomočjo mobilnih reklamnih pripomočkov, bo vaš nastop na sejmih, konferencah ali seminarjih zagotovo uspešnejši.

Prilagojeni oglaševalski pripomočki, učinkovito pomagajo pritegniti pozornost mimoidočih do predstavljenih izdelkov in storitev, ki jih ponuja vaše podjetje.

Z uporabo personaliziranih sejemskih mobilnih pripomočkov v barvah vašega podjetja,  imate možnost privabljati radovedne stranke, jih spodbujati k nakupu izdelkov, z njimi promovirate in dajete informacije, pripovedujete zgodbe, podpirate vašo prodajno ekipo pri prodaji in še bi lahko naštevali.

Naša ponudba zajema različne tipe promocijskih sten, promocijskih pultov, miz, stropov, katere vam seveda potiskamo z grafiko po vaši želji.

Pri večini izdelkov v naši ponudbi, uporabljamo za tisk tekstilni material, ki je zelo lahek za transport in zavzema zelo malo prostora.

Raziščite naše spletno mesto in opremite prodajni prostor, ki bo ustvaril največji vtis na vašo ciljno publiko!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si