Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Citylight plakati

Za oglaševanje v svetlobnih vitrinah. 

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
City light-intro.png
City light-intro.png

City-light plakati, nas dandanes nagovarjajo na vsakem koraku in so moderen način oglaševanja v urbanih središčih, avtobusnih postajališčih in nakupovalnih centrih.

Želite da citylight plakati učinkovito nagovarjajo tudi vaše stranke?

Zahvaljujoč digitalni tehniki bomo vašo predlogo, ki nam jo pošljete kar v elektronski obliki, hitro in kakovostno natisnili.

City light plakate tiskamo na poseben Backlite 150 g/m2 papir, ki z zadnje strani prepušča svetlobo, kar pomeni, da bo vaš oglas viden tudi v temi.

Izdelek je primeren za namestitev v svetlobne vitrine.

Oglejte si možnosti in nadaljujte na izračun cene in oddajte naročilo.

"Vedeti morate, na koga se lahko obrnete, ko bodo vaše potrebe velike za številko XXL!"

 

Za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, je oglaševanje na prostem nepogrešljiv in zelo pomemben del vizualne komunikacije z mimoidočimi.

Ko razmišljate o oglaševanju na prostem, vam verjetno najprej pridejo na misel ogromni panoji ob avtocesti ali na pročeljih poslovnih stavb.

Zagotovo je ta način oglaševanja zelo učinkovit, ampak ne smete pozabiti na ostale možnosti, ki jih je seveda v vaši okolici ogromno.

Zahvaljujoč neverjetnim tiskarskim rešitvam, lahko vašo ciljno publiko nagovarjate in pritegnete, s pomočjo tiskanih izdelkov na različne materiale.

Zdaj, bolj kot kdajkoli prej, je pomembno razumeti, kako lahko z oglaševanjem na prostem povečate prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke.

V tiskarni Demago Print ponujamo vrsto kvalitetnih in cenovno ugodnih rešitev za oglaševanje na prostem in v zaprtih prostorih. Tiskamo na najkakovostnejše materiale z različnimi digitalnimi tehnikami tiska, kot so UV, Latex in sublimacijski tisk.
Tako lahko v naši ponudbi izberete plakate standardnih velikosti, city light za svetlobne kasete, jumbo plakate, ki so tiskani na papir, UV obstojne in vododporne transparente oz- cerade, tisk na slikarsko platno - canvas, fine art print in tekstilne materiale, kateri so primerni tako za oglaševanje ali dekoracijo v zaprtih prostorih ali zunaj na prostem (zastave).

XXL velikoformatni digitalni tisk zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu, zato si iz zgornje ponudbe izberite izdelek, ki ga potrebujete in s klikom nanj nadaljujte na izračun cene tiska.

Nakup izdelka boste lahko enostavno opravili preko spletne aplikacije. Ustvarite pozornost in stare in nove kupce usmerite v vaše podjetje!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si