Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vabila, darilni boni - 3D UV spot

Z nanosom bleščečega laka na določenih mestih, lahko dosežete neverjetne vizualne učinke!

Prikazujem 1 do 18 (od 18 izdelkov)
no_image_650.png
no_image_650.png

3D UV spot (parcialno) lakiranje je postopek, kjer se izbrani grafični element s posebnim postopkom natisne s svetlečim lakom in tako dobimo na tem mestu svetleč videz in na otip reliefno površino.

S tem načinom dodelave so vabila oz. voščilnice edinstvene in prefinjene.

Tiskamo jih na gladke premazne papirje v gramaturah od 200 do 350 g/m2.

Za doseganje bleščečega učinka so vabila plastificirana z mat, antiscratch ali soft touch plastifikacijo.

Zaradi mat podlage je lakiran grafični element bolj izrazit.

Tako kot tisk, je lahko tudi UV spot lakiranje eno ali obojestranko, lahko je lakiranih več različnih grafičnih elementov.

Edina omejitev pri tem je debelina linij, ki jih želite lakirati.
Ne pozabite, da ima nanos UV gloss laka toleranco približno ± 0,3 mm, zato ni priporočljivo, da se nanos aplicira na majhna besedila ali tanke črte, saj vam v tem primeru ne moremo zagotoviti popolne registracije!

Izberite format, ki vam ustreza in nadaljujte na cenik tiska.

Kvaliteten tisk vabil oz. voščilnic na standardne ali posebne-design papirje, z opcijo izbire kuverte!

Abraham, poroka, krst, božič, novo leto, rojstni dan, birma, obletnica in ostale slovesnosti so dogodki, pri katerih boste potrebovali vabila.

Pošljite nam grafiko, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega papirja, da bo vaše vabilo zablestelo v polnem sijaju.

Tu bo odločitev zahtevna, predvsem z vidika raznolikih opcij.

Tako imate na voljo skupino Standard, v kateri boste lahko izbirali tisk na standardne premazne papirje z opcijo plastificiranja in skupino Creative, kjer najdete kreativne - design papirje.

Gre za papirje, ki izstopajo bodisi, po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji.

V skupini 3D UV spot so na voljo vabila, ki so tiskana na debelejše premazne papirje, plastificirana z mat ali prefinjeno soft-touch folijo.

Sledi postopek UV spot lakiranja, kjer se izbrani grafični element s posebnim postopkom natisne s svetlečim lakom in tako dobimo na tem mestu svetleč reliefni videz.

V skupini Hot foil boste lahko naročili vabila, ki so dodatno tiskana z metalizirano folijo v zlati, srebrni ali bakreni barvi.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem.

Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.

Če vam to ne odgovarja pa izberete kombinacijo kuverte in papirja za vabilo, ki se vam zdi najbolj primerna za vas.

S klikom na skupino nadaljujte naročilo!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si