Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vizitke - Die Cut (Izsek z orodjem)

Unikatne in kreativne vizitke izsekane z izsekovalnim orodjem.

Vizitke z okroglimi robovi in vizitke nepravilnih oblik!

Izsekovanje z orodjem za izsek omogoča, da vizitke dobijo poljubne oblike, ki presegajo standardne pravokotne dimenzije!Vizitke - Die Cut so skupina vizitk, ki jih za razliko od običajnega razreza z giljotino izsekujemo na stroju za izsek oziroma štanci. Die Cut - izsekovanje z izsekovalnim orodjem (štanco) je postopek, pri katerem se uporabljajo posebna orodja, imenovana štance, s pomočjo katere stroj za izsekovanje z veliko silo pritisne na material in izreže željene oblike iz potiskanega kartona.

Najpogosteje se za izsekovanje vizitk odločimo, ko želimo na vizitki zaobljene robove. V naši ponudbi boste lahko izbirali med 12 različnimi oblikami orodij za izsekovanje. Vizitke z zaobljenimi robovi so na voljo v štirih skupinah.
Prva je skupina Standard, kjer so na voljo standardni premazni ali nepremazni papirji v osnovni beli barvi, v drugi skupini Vizitke Creative, pa so na voljo posebni oziroma t.i. kreativni papirji, z rahlo strukturo v različnih barvnih odtenkih, z metalik površino v zlati ali srebrni barvi... V skupini vizitk 3D UV Spot in Metallic Foil, boste lahko izbrali opcijo oplemenitenja z reliefnim prozornim lakom ali tiskom metalik folije v različnih barvnih odtenkih.

Izberite skupino vizitk in nadaljujte na konfigurator, kjer boste ustvarili vizitke, ki bodo odražale vašo profesionalnost in unikatnost!