Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vizitke (Preložene)

Preložene vizitke ponujajo dodatni prostor za informacije, saj imajo dvojno površino v primerjavi z običajnimi vizitkami!

Visoko kakovosten tisk preloženih vizitk - hitro in ugodno!

Odkrijte visoko kakovosten tisk poslovnih preloženih vizitk, s katerimi boste zagotovo izstopali. Ponujamo hitre in ugodne rešitve za vaše poslovne potrebe z naprednimi tiskarskimi tehnikami!Iščete visokokakovosten tisk preloženih vizitk, ki bo vašemu podjetju prinesel profesionalen in privlačen videz? V tiskarni Demago Print ponujamo vrhunske storitve tiska vizitk, prilagojene vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete klasične preložene vizitke ali vizitke s posebnimi efekti, vam zagotavljamo kakovosten tisk in hitro dostavo.

Naša ponudba vključuje različne možnosti tiska, ki jih lahko prilagodimo vaši blagovni znamki. Uporabljamo samo najboljše materiale in najnovejše tehnologije tiska, da zagotovimo, da so vaše vizitke vedno na najvišjem nivoju kakovosti.

Med našimi naprednimi tehnikami oplemenitenja vizitk so 3D UV spot lakiranje, digitalni reliefni tisk z metalik folijo, klasični toplotni ali reliefni tisk in tisk z belo barvo na temne papirje, s pomočjo katerih bodo vaše vizitke še bolj izstopajoče.

Prednosti tiska vizitk pri nas so hitrost, učinkovitost in ugodne cene. Zavedamo se, da je čas dragocen, zato se trudimo zagotoviti hitro izdelavo in dostavo, ne da bi pri tem trpela kakovost. Naše cene so konkurenčne, pri čemer ohranjamo visoko stopnjo prilagodljivosti glede na vaše zahteve.
Preložene vizitke praviloma tiskamo na debelejše kartone od 250 g/m2 naprej. Ker pa ta vrsta vizitk nudi dvojno površino, so vizitke na sredini strojno žlebljene, s čimer zagotovimo enostavno prepogibanje. Ker je izbira materialov za tisk vizitk zelo raznolika, so vizitke razdeljene v več skupin.

Prva je skupina Standard, kjer so na voljo standardni premazni ali nepremazni papirji v osnovni beli barvi, v drugi skupini Vizitke Creative, pa so na voljo posebni oziroma t.i. kreativni papirji, z rahlo strukturo v različnih barvnih odtenkih, z metalik površino v zlati ali srebrni barvi...

V skupini vizitk 3D UV Spot in Metallic Foil, boste lahko izbrali opcijo oplemenitenja z reliefnim prozornim lakom ali tiskom metalik folije v različnih barvnih odtenkih.

Pripravljeni na visokokakovosten tisk vizitk, s katerimi boste naredili prvi vtis? Izberite skupino vizitk Premium White, kjer boste lahko izbrali tisk z belo barvo na temne papirje in vašo vizitko oplemenitili s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom.