Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vizitke - Standard (standardni papirji)

Klasične vizitke, tiskane na standardne premazne ali nepremazne papirje v gramaturah od 300-400 g/m2. Izberite format, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 6 (od 6 izdelkov)
vizitke-standard-kvadrat-4-2-2020.png
vizitke-standard-kvadrat-4-2-2020.png
vizitke-prelozene-82019.png
vizitke-prelozene-82019.png
Vizitke-standard.png
Vizitke-standard.png
Vizitke-preložene1.png
Vizitke-preložene1.png
Vizitke-preložene.png
Vizitke-preložene.png

Gre za, lahko bi rekli, klasične vizitke, ki so vam že zagotovo prišle pod roke.

Tiskane so bodisi na premaznem, nepremaznem ali recikliranem papirju, v gramaturi primerni za vizitke, torej med 300 in 400g/m2.

Te vizitke so cenovno najugodnejše in so po izgledu tudi najbolj preproste.

Tudi ta vrste vizitk se lahko povzdigne na višji nivo in sicer s plastifikacijo. Na voljo so vam tri različne in sicer Gloss, Matt, ASC Matt ali Soft-Touch plastifikacija.

Izbirate lahko med standardnimi formati, 85x54 mm, 90x50 mm ali kvadratnimi 50x50 mm, ter okroglimi premera 50 mm.

Za tiste, ki želite na vizitki navesti več informacij, pa so na voljo tudi vizitke na preklop v odprtem formatu 54x170 mm ali 85x108mm.

Slednje so po sredini žlebljene oz. zgibane in so prav tako zanimiva izbira.

Pri opciji zaobljeni robovi (radius 3 mm) je potrebno opozoriti, da zaobljene robove lahko naredimo ročno ali z orodjem za izsek, kjer vizitke izsekujejmo na izsekovalnem stroju (štanci), kar posledično pomeni, da so vsi zaobljeni robovi popolnoma enaki, kar pa ne velja za ročno zaobljene robove, kjer lahko pride do malega odstopanja!

Količino vizitk si izberete poljubno, s tem da je minimalna količina 100 kos. Prav tako so možne mutacije znotraj enega naročila.

Ta opcija se uporablja predvsem v primeru, ko se naročajo vizitke za različne osebe, vaša odločitev pa je, ali želite, da vam jih potiskamo enostransko ali obojestransko.

Vizitka, ki jo boste z veseljem izročili poslovnemu partnerju ali stranki!

 

Vizitka spada med najmočnejša marketinška orodja, saj lahko z dobro in premišljeno pripravo, prinaša stalne prodajne rezultate. Kljub svoji majhnosti, igra pomembno vlogo pri predstaviti podjetja ali posameznika na trgu.

Zato si je pred pripravo grafike potrebno vzeti čas in dobro premisliti, na kakšen način se želite prezentirati na trgu. Pomembno je, da z vizitko poveste svojo zgodbo in predstavite sebe na svoj edinstven način.

Vizitke so največkrat obrezane na standardne formate, ki so
90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malokdo se odloči za drugo mero in tudi če že, so odstopanja minimalna. V naši ponudbi najdete tudi okrogle in preložene vizitke.

Robovi pri vizitkah so načeloma odrezani pod kotom, lahko pa se odločite za okrogle robove, ki jih naredimo ročno ali z orodjem na izsekovalnem stroju.

Dejstvo je, da format ne igra velike vloge pri vizualnem efektu, zato se tisti, ki želijo izstopati ali biti drugačni, za dosego tega cilja, poslužujejo drugih načinov, ki so vezani predvsem na različne načine dodelave vizitk, kot so plastifikacija, toplotni tisk, globoki tisk, UV parcialno lakiranje ...

Vizitke se tiskajo bodisi po eni ali obeh straneh. Kdor želi na vizitko vključiti več informacij in grafičnih elementov, je bolj primerna druga izbira.

Glede na naše izkušnje, bi z oznako KLASIČNA VIZITKA lahko poimenovali vizitko, ki je potiskana in plastificirana z mat plastifikacijo po obeh straneh, na premaznem papirju gramature 350 g/m2.

Redkeje se vizitke plastificirajo z Gloss plastifikacijo, le-to izberejo predvsem tisti, ki imajo radi sijoč efekt.

Že kar nekaj časa, je zelo popularna tudi
Soft-Touch plastifikacija, ki je sicer vizualno mat, a na otip deluje žametno in prefinjeno.

Papirji, ki jih uporabljamo za tisk vizitk so premazni, nepremazni ali reciklirani, v gramaturah od 300 g/m2 do 400 g/m2, lahko se pa tiskajo tudi na t.i. kreativne - posebne - design papirje.

To so papirji, ki izstopajo bodisi po barvi ali strukturi. Paleta le-teh gre v neskončnost. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji, ki dajo vizitki nekaj več.

Za vizitko, ki “prepriča” je potrebno zadovoljiti več kriterijev, kot so vsebina, grafika, izbira papirja…

Seveda pa so tu še različni posebni efekti, s katerimi lahko dosežemo VAU EFEKT. To so slepi oz. globoki tisk, toplotni tisk z metalizirano folijo, 3D parcialni UV tisk...

Nenazadnje pa je potrebno izpostaviti tudi “sendvič vizitke” oz.
Multiloft vizitke, za katere se odločijo tisti, ki želijo debelejšo vizitko. Le te nastanejo iz več plasti papirja, ki ga med seboj pod pritiskom združimo.

Želite da se vaša vizitka razlikuje od vseh ostalih? Potem izberite edinstvene plastične vizitke, ki so trajne in veliko bolj vzdržljive od običajnih vizitk iz papirja. Na voljo je PP material v beli ali transparentni barvi.

Za lažji pregled smo vizitke razdelili na več skupin:

• Standard: klasična in najbolj pogosta izbira,
• Creative: možnost izbire kreativnih - posebnih papirjev,
• 3D UV spot: parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: parcialno lakiranje, globoki ali toplotni tisk, ali kombinacija obojega
• Embossed: globoki oziroma slepi tisk,
• Multiloft 920 g/m2: za vse tiste, ki vam je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične vizitke tiskane z UV tiskalnikom na bel ali prozoren PP material.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si