Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vizitke (Tisk z belo barvo na temne papirje)

Premium vizitke s tiskom bele barve na temne papirje in opcijo oplemenitenja s 3D UV Spot lakom ali klasičnim toplotnim in slepim tiskom.

Ekskluziven tisk vizitk z belo barvo na temne papirje!

Iščete unikatne vizitke? Ponujamo tisk z belo barvo na temne papirje za izjemno eleganco in prepoznavnost! Bela barva na temnem ozadju deluje moderno in sofisticirano, kar bo zagotovo pustilo vtis na vaših strankah in poslovnih partnerjih.Premium White vizitke tiskamo na temnejše papirje v različnih barvnih odtenkih. Gre za kvalitetne nepremazne design papirje, ki so na izbiro v črni, rjavi, rdeči, modri ali zeleni barvi. Papirji namenjeni ustvarjalnim projektom imajo FSC in ECF certifikat. Kakovostni materiali in napredne tiskarske tehnologije zagotavljajo, da so vaše vizitke trajne in estetsko dovršene. 

Vizitke Premium White tiskamo po eni ali obeh straneh, lahko se odločite za enobarvni tisk samo bele barve, ali pa za barvni tisk (W+CMYK). Pri tej izbiri bo material potiskan barvno in sicer najprej z belo, kateri sledi standarden barvni tisk CMYK. Bela oziroma t.i. podložna bela barva v tem primeru zagotovi kontrast barvnemu tisku. Povedano drugače, brez tiska podložne bele barve, barvni tisk na črnem papirju ne bi bil viden.
Po želji so lahko vizitke dodatno plastificirane s standardno mat ali premium Soft-touch folijo in oplemenitene s 3D UV Spot lakom ali z opcijo oplemitenja s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom.

Postopek naročanja je preprost, izberite format vizitke, morebitne dodelave, pošljite design, mi pa bomo poskrbeli za hitro in kakovostno izdelavo ter dostavo na vaš naslov.