To top
 
Demago Print
16.08.2016

Oce, Bourg, Ricoh...

Tiskarno Demago odlikujejo v prvi vrsti zanesljivost, fleksibilnost, hitrost izdobave in kvaliteta tiskovin. Ker se zavedamo, da so zadovoljne stranke ključen košček v mozaiku naše zgodbe, nismo zaspali na lovorikah, ampak razvijamo naše storitve še naprej.

Poleg slovenskega trga se vedno bolj spogledujemo tudi s tujimi, kot sta Hrvaška in Avstrija, kjer sta konkurenca in pričakovanja strank še večja. Kljub temu, da se število naročil veča iz meseca v mesec, pa se zavedamo, da moramo ohranjati oz. celo presegati raven kvalitete tiskovin, ki gredo iz naše tiskarne. Da na trgu ostanemo konkurenčni, nam je jasno, da so investicije v produktivnost in optimizacijo delovnega procesa nujne.

Tudi naši kupci so vedno bolj zahtevni in želijo dobiti za svoj denar največ! Vse našteto lahko dosežemo zgolj z nenehnim vlaganjem v najsodobnejšo tehnologijo.

Kljub temu, da imamo trenutno najsodobnejše digitalne stroje, ki so po svojih zmogljivosti v samem vrhu (Ricoh 9110, Xerox 1000), pa je povpraševanje obstoječih in potencialnih strank preveliko, da bi z njimi lahko zadovoljili vse njihove želje in potrebe. Zato smo v tem tednu naše kapacitete povečali še z enim digitalnim strojem RICOH 9110, ki bo razbremenil obstoječe stroje in še povečal našo produktivnost.

Za ta korak smo se odločili, ker nam karakteristike stoja in možnosti, ki nam jih ponuja izjemno ustrezajo. Od tiska do formata 700x330 mm, gramature papirja kar do 400g/m2, pa seveda izjemne hitrosti in kvalitete odtisa.

Seveda pa se tudi digitalni stroji po svoji namembnosti razlikujejo. Tako je zgoraj omenjeni stroj namenjen predvsem tisku barvnih tiskovin kot npr. letakov, vizitk, zloženk, vabil, razglednic, dopisnih listov, kuvert, pisalnih blokov, katalogov, zbornikov…, manj primeren pa je za tisk črnobelih tiskovin predvsem knjig v večjih nakladah.
Ker smo zaznali vedno večje povpraševanje po tovrstnih tiskovinah smo se tako odločili še za eno investicijo, in sicer za nakup produkcijskega stroja OCE VARIO PRINT. Ta stroj odlikuje izjemna hitrost in delovanje. Vedno imamo tako pri izbiri papirja kot tiskarskih strojev v mislih tudi ekološki vidik. Tudi izbrani stroj dosega te normative, saj se lahko s pomočjo različnih nastavitev hitrosti porabljen čas tiska čim bolj optimizira.

Ker pa so trije najboljši par, se je zgornjima pridobitvama pridružil še popolnoma avtomatiziran stroj za šivanje knjižic oz. katalogov znamke BOURG BOOKLET MAKER BM-e, ki je v svoji kategoriji šivanja z žico med najboljšimi. V kombinaciji s podajalnikom papirja BSF (Bourg Sheet Feeder), ki je izdelan izključno za digitalno tiskane pole je s tem strojem mogoče speti z žico celo do 5000 katalogov v eni uri. Prav tako nudi tudi izdelavo katalogov do formata dolžine 600 mm (A4 ležeč). Tehnične karakteristike stroja tako omogočajo tudi izjemno natančnost spenjanja, kar pomeni, da so vsi katalogi speti z žico na istem mestu brez odstopanja. Stroj omogoča spenjanje do 120 strani oz. 30 listov (75g/m2).

Nenehen razvoj in investicije v sodobno opremo nam omogočajo, da bomo še boljši, hitrejši in produktivnejši!




059 934 933 / 041 625 157 / 040 594 767

11.653.230 ogledov od 2008
Copyright © 2008 - 2017 Demago