Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Namizna stojala (Promocija pijač, sladic, hrane)

Hitro sestavljiva namizna stojala so odlična izbira za promocijo dnevnih specialitet, priljubljenih jedi ali predstavitev edinstvenega vzdušja vaše restavracije.

Promocijska namizna stojala - ključ do učinkovite promocije!

Promocijska namizna stojala so nepogrešljiv pripomoček za gostince, ki želijo učinkovito predstaviti svojo ponudbo, posebne akcije ali dogodke neposredno na mizah gostov. Ta stojala so odlično orodje za izboljšanje prodaje, povečanje vidljivosti specifičnih jedi ali pijač in krepitev blagovne znamke!



Kartonska namizna stojala so cenovno ugodna in primerna za kratkoročne ali enkratne promocije in omogočajo gostom neposreden vpogled v dnevne ali sezonske akcije, kar spodbuja dodatne nakupe.

Estetsko oblikovana stojala prispevajo k celotnemu ambientu in izkušnji gostov. Gostje lahko enostavno dostopajo do informacij o posebnih ponudbah, dogodkih ali dodatnih storitvah neposredno na mizi.

S tem, ko gostom predstavite novosti v vaši ponudbi, jih spodbudite k preizkušanju novih jedi ali pijač, s stojali lahko predstavite sezonske specialitete in pijače, ki so na voljo le omejen čas, lahko jih uporabite naprimer za promocijo prihajajočih dogodkov, tematskih večerov ali glasbenih nastopov...
Namizna stojala so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, ker so dobavljiva nesestavljena ne zasedajo dosti prostora, sestavljanje stojal je hitro in enostavno.

Namizna stojala lahko naročite tudi preko spletne aplikacije. Preprosto izberite kategorijo in nadaljujte na spletni izračun, kjer boste izbrali dimenzijo stojala in natančno predvideli ceno izdelave personaliziranih namiznih stojal v barvah vašega podjetja.

Ne pozabite - z uporabo promocijskih namiznih stojal krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke, investicija v kakovostna namizna stojala se vam bo zagotovo obrestovala skozi povečano angažiranost gostov in izboljšano promocijo vaših storitev!