Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

O podjetju Demago

Smo tiskarna s tradicijo, izkušnjami in strokovnim znanjem. Preko 15.000 naročnikov je zadovoljnih z našim delom in se zato k nam vedno znova vračajo. Tudi vi ste lahko eden izmed njih!

DEMAGO PRINT

Pestra paleta možnosti in priložnosti

 

Naši začetki, ki segajo v leto 2008, so se nanašali predvsem na izdelavo vizitk in letakov. Počasi pa tečemo proti 20 obletnici in v tem obdobju smo v naš asortiman dodali ogromno novih in različnih tako produktov kot materialov.

Zavedamo se, da smo si ljudje po naravi zelo različni. Nekateremu je všeč nekaj, kar drugega ne prepriča.

Da bi lahko zadovoljil čim širšo množico potreb in želja, vedno znova dodajamo nove izdelke, širimo spekter različnih dodelav tiskovin in predvsem veliko časa posvečamo ponudbi papirja, kot našemu primarnemu materialu.

Prepričani smo, da je prava pot samo pot nenehnega razvoja in iskanja novih priložnosti. Našim naročnikom želimo tako na enem mestu ponuditi čim več, saj tako prihranijo čas in nenazadnje tudi denar.

Kako torej med množico ponudnikov tiskarskih storitev izbrati takšnega, ki bi v največji meri zadovoljil vaše potrebe?

V tiskarni Demago Print smo specialisti za hiter digitalni tisk malih in srednjih naklad komercialnih tiskovin, publikacij, primarne embalaže za pakiranje najrazličnejših izdelkov, samolepilnih etiket na roli, oplemenitenja tiskovin (toplotni in globoki tisk, UV Spot lakiranje...) in še kaj!

Tiskarna Demago Print je ena tistih tiskarn, ki že vrsto let uspešno sodeluje z mnogimi podjetji, založniki in drugimi, ki iščejo ažuren, kakovosten in ugoden tisk. A svojim strankam lahko ponudi bistveno več.

Tiskarna Demago Print je korak naprej pred klasičnimi tiskarji, ki so v svoji ponudbi, pri vedno bolj zahtevnih kupcih, marsikdaj omejeni in se znajdejo v zadregi.

Razpolagamo z modernimi tiskarskimi stroji in tako ponujamo tisk, ki je najbolj uporaben prav za podjetnike in založnike.
Dobrodošli mali in veliki!


Pri nas so dobrodošli tako mali “ono-men-bend” podjetniki, kot srednja in velika podjetja ter nenazadnje posamezniki, ki imajo zgolj trenutno potrebno po eni izmed tiskovin.

Ni pomembno kdo je na drugi strani, pomembno je samo to, da imajo vsi enake pogoje in da do vseh pristopamo profesionalno, korektno ter strokovno.

Čeprav je to tek na dolge proge, se sadovi tega že obirajo in verjamemo, da bo bera le-teh v prihodnje še bogatejša, saj se nenehno trudimo, da smo še boljši.

Vsako podjetje ima tudi svoje specifike, pričakovanja in zahteve, zato je tu ključna naša fleksibilnost.
Zanesljivi do partnerjev in odgovorni do okolja


Osnova vsakega dobrega poslovnega odnos je medsebojno spoštovanje in držanje dogovorov. To je za nas ključno tako v odnosu do naših naročnikov, kot naših poslovnih partnerjev in dobaviteljev.

Ne poslužujemo se drobnega tiska ali prikritih stroškov. Za svojimi tiskovinami in dejanji stojimo 100%. Vedno smo odprti za predloge in izboljšave, z veseljem sprejmemo tudi konstruktivno kritiko.

Pri vsem nas vodi strast do tiska, ambicioznost, predanost in vedno damo od sebe svoj maksimum. Želimo si, da bi bilo zavedanje o pomembnosti varovanja okolja še bolj razširjeno.

Tudi v našem podjetju se po čim boljših močeh trudimo, da s svojimi dejanji čim manj posegamo v naravno okolje, zato v svoj delovni proces skušamo vključevati tako materiale kot tehnologijo, ki je v osnovi “zelena”.

Saj verjamemo, da je to prava smer.
Brez hitenja


Zaradi vsehitrejšega tempa življenja in vsesplošnega pomanjkanja časa je prihranek le-tega na vsakem koraku nujen.

Tega se zavedamo tudi mi, zato se trudimo da smo odzivni in hitri, tako v ponudbah kot sami izvedbi, a nikoli na račun kvalitete.

Pri vsem tem igra ključno vlogo optimizacija delovnega procesa, ki se začne pri oddaji naročila in konča pri oddaji tiskovine.

Na podlagi tega lahko izvajamo tudi expresni tisk, kar pomeni, da so naročila, ki so oddana do 12.00 ure končana še v istem dnevu in poslana oz. predana naročniku. Tako nemalokrat koga rešimo iz časovne zagate.

Enostavno do tiskovine kar preko spleta


Na slovenskem trgu smo bili prvi, ki smo razvili aplikacijo za spletni izračun tiskovin. S tem načinom uporabnikom omogočamo hiter izračun cene, oddaje naročila kjerkoli in kadarkoli.

Ključno pri tem je transparentnost tako cen kot termina izvedbe. Uporabniki so že prepoznali, da je izračun cene in oddaja naročila preko naše aplikacije mačji kašelj, saj jim vzame samo nekaj klikov.

Aplikacija je uporabniku prijazna in pregledna, vsebuje tudi ogromno pomembnih in zanimivih informacij, ki so lahko v veliko pomoč pri oddaji naročila.

Na podlagi uporabniških izkušenj jo nenehno spreminjamo in dopolnjujemo.

 

Tiskarna Demago - hitro, kvalitetno in ugodno


Tiskarna je bila že od nekdaj tesen spremljevalec tistih ustvarjalnih ljudi, umetnikov, podjetnikov in drugih, ki so svoje ideje prenašali na papir in jih predstavljali širši javnosti. Tudi danes je tako.

Podjetniki, ki iščejo različne možnosti prodora na trg in učinkovitega oglaševanja, se skorajda neizogibno srečajo s široko ponudbo tiskarn, večjih ali manjših, z bolj ali manj podobno ponudbo tiskarskih storitev.

Vsak podjetnik ali založnik pa si seveda vedno želi isto stvar. To je hiter, kvaliteten in poceni tisk.


Tukaj je nekaj ključnih področij, s katerimi odgovarjamo na potrebe naših kupcev:
Digitalni tisk komercialnih tiskovin


Digitalni tisk je že nekaj časa trend v tiskarski industriji. Nudi številne možnosti, ki jih klasični tisk ne omogoča.

V tiskarni Demago Print se teh prednosti zavedamo, zato smo investirali v najmodernejše digitalne tiskarske naprave in mnogim podjetnikom se uporaba digitalnega tiska že obrestuje.

Zraven hitrosti in vrhunske kvalitete, ki jo digitalni tisk omogoča, lahko naročnik natisne omejeno število izvodov tiskovin, za razliko od klasičnega tiska, ki se cenovno izplača šele pri visokih nakladah.

Poleg tega lahko z digitalno tehnolgijo popolnoma prilagodimo in personaliziramo tiskovino. Lahko denimo na vsak izvod posebej natisnete ime in priimek svoje stranke ali poslovnega partnerja in na ta način pritegnete njihovo pozornost.

Tisk lahko naročite kar preko spleta - pošljete nam datoteke, mi pa vam natisnemo tiskovine in vam jih dostavimo na vaš naslov. In kaj vse vam lahko natisnemo?

Tukaj je nekaj idej in možnosti, ki jih pri nas lahko izkoristite z uporabo digitalnega tiska.

Lahko natisnete zloženke, knjige in brošure, nalepke, namizne zastavice, koledarje, kuverte, letake, kataloge, revije in druge publikacije, vabila, čestitke in voščilnice, poslovne mape, vizitke, klubske kartice, ovitke za CD-je in DVD-je, jedilnike in cenike, maloserijsko embalažo, ki je lahko popolnoma prilagojena...
Digitalni tisk etiket na roli


V tiskarni Demago Print se zavedamo pomembnosti izdelkov iz segmenta samolepilnih materialov in želimo tudi na tem področju ponuditi profesionalno in kvalitetno storitev, zato nenehno spremljamo in dopolnjujemo strojno opremo s pomočjo katere je naša storitev vedno na najvišjem možnem nivoju in seveda cenovno sprejemljiva.

Razpolagamo z različnimi stroji za tisk na samolepilne materiale.

Najbolj dovršena v smislu kvalitete tiska, barvne ponovljivosti in točnosti je zagotovo HP Indigo tehnologija, ki omogoča tisk na najrazličnejše samolepilne materiale vključno s prozornimi, saj je na voljo tudi bela barva.

Ker je tehnologija primerna za tisk majhnih in srednjih naklad (od cca. 1000 kos etiket naprej, oz. min. 10 t.m. materiala) in ker so na trgu potrebe tudi po nižjih nakladah kvalitetnih etiket, imamo v tiskarni Demago Print tudi na to odgovor.

Konica Minolta AccurioLabel je tiskalnik, ki je primeren in rentabilen za tisk etiket v majhnih nakladah (+100 kos naprej), hkrati pa zagotavlja izredno produktivnost in odlično kakovost slike.

Tehnologija omogoča CMYK barvni tisk na neprosojne (bele) PP in papirne materiale.

 Grafično oblikovanje


Podjetniki in marketinški mojstri dobro poznajo pomen grafičnega oblikovanja pri marketinških aktivnostih. Z grafičnim oblikovanjem lahko oglas ali oglasno sporočilo grafično oblikujete tako, da je privlačno, vzbudi pozornost in potencialnega kupca spodbudi, da vzpostavi stik z vami.

V podjetju Demago smo odlični tiskarji in to želimo tudi ostati. Naše delo je tisk in v tem želimo biti najboljši. Ker vam želimo na področju grafičnega oblikovanja pomagati, smo v ta namen razvili aplikacijo E-Market, s pomočjo katere lahko hitro in enostavno izberete grafičnega oblikovalca, ki ustreza vašim potrebam.

Grafični oblikovalci, ki se predstavljajo na spletni strani, lahko za vas oblikujejo logotipe, pisemske papirje, prospekte, kataloge, oglase, reklamne materiale, letna poročila ali celostne grafične podobe vašega podjetja ali organizacije.

Izberite si svojega grafičnega oblikovalca in se dogovorite za možnost sodelovanja, on pa vam bo pomagal posredovati vaše promocijsko sporočilo na zanimiv, atraktiven in jasen način.


Aplikacija E-market je dosegljiva na tej povezavi: E-market
Od začetka našega delovanja do danes ostaja naša vizija enaka. Želimo postati vodilna slovenska tiskarna, ki svojim strankam lahko ponudi cenejšo, kvalitetnejšo in prijaznejšo storitev.

Spletna stran, na kateri se nahajate sedaj, je del te vizije in pomemben korak za vse naše prihodnje projekte.

Spletna stran je na voljo tudi v hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku, ker želimo prosperirati ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem trgu, zlasti v Avstriji in na Hrvaškem.

Zavedamo se, da je za uresničitev naše vizije potreben ustrezen vložek. Naš primarni cilj je vlaganje v nove, modernejše stroje in opremo, s katero bomo lahko uspešno konkurirali tudi najboljšim evropskim tiskarnam.

Od vsega je za nas najbolj pomembno zadovoljstvo naše stranke.

Naredili bomo vse, da bo stran postala prijaznejša za vas, predvsem pa bolj transparentna in preprosta za uporabo.

Prav vi ste tisti, ki nas spodbujate k uresničevanju naše vizije, zato ste njen pomembni del!

 

Reference

Preko 10.000 naročnikov je zadovoljnih z našim delom in se zato k nam vedno znova vračajo.

Med njimi so:                O podjetju

NAZIV PODJETJA:

Demago, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež podjetja:

Ptujska cesta 54, 2000 Maribor, Slovenija

ID za DDV:
SI99819244

Matična številka:

1708481

Datum vpisa:

02.04.2002
KONTAKT:

Barbara Valent - skrbnik kupcev
M: +386 (0)41 625 157
E: info(at)demago.si

Luka Fajfar - vodja proizvodnje
M: +386 (0)41 327 337
E: luka(at)demago.siDejan Fajfar - direktor
M: +386 (0)51 378 444
E: dejan(at)demago.si

Luka Fajfar - prokurist
M: +386 (0)41 327 337
E: luka(at)demago.si

Milena Vujčič - računovodstvo
T: +386 (0)2 480 16 20
E: milena(at)enumero.si
POSLOVNI RAČUNI:

Banka Sparkasse d.d.
IBAN: SI56 3400 0100 7336 246
BIC: KSPKSI22

NLB D.D.
IBAN: SI56 0242 6026 1977 552 
BIC: LJBASI2X

 

 

Demago Print

 

Prosta delovna mesta


V podjetju Demago d.o.o. trenutno nimamo prostih delovnih mest!

Kljub temu vas vabimo, da nam pošljete vašo prošnjo, ki jo bomo vsekakor obravnavali.

Pišite nam na elektronski naslov: dejan(at)demago.si

CGP DEMAGO PRINT - spletna verzija (Low-Res)

 

 

Spletna verzija 1

Spletna verzija 2

Spletna verzija 3

Spletna verzija 4

 

 

 

 

CGP DEMAGO PRINT - verzija za tisk (PDF)

 

Klikni tukaj za prenos!

Kako do nas?

 

Podjetje Demago d.o.o. se nahaja na naslovu Ptujska cesta 54 v Mariboru (GMQ4+64 Maribor).

Če se pripeljete iz smeri Ljubljana - Zagreb, v križišču zavijte levo v Poljsko ulico.

Čez 300 m v križišču zavijte desno na Zagrebško cesto in nadaljujte pot.

Po cca. 500 m boste prišli do AMZS, kjer zavijte desno in približno po 200 m boste na cilju.

Če se pripeljete iz smeri Avstrije na križišču zavijte levo (smer Hrvaška) in po 250 m zavijte na bencinsko črpalko MOL.

Ugodnosti za kupce

Z E-kuponom do ugodnih nakupov!

 

Ker se dobro zavedamo, da je poleg kvalitete pomembna tudi ugodna cena, smo vam pri Demagu pripravili posebne ugodnosti!

Z vsakim nakupom izdelka, ki ga opravite preko spletne aplikacije, kot registriran uporabnik, boste lahko prišli do E-kupona, ki vam zagotavlja popust, pri vašem naslednjem spletnem nakupu.

Tako so izdelki za vas lahko cenejši tudi do 5 %!


Lestvica ugodnosti:

♥ ko vaši nakupi presežejo vrednost 250 €  lahko pri naslednjem nakupu koristite 3 % popust,

♥ ko vaši nakupi presežejo vrednost 500 €  lahko pri naslednjem nakupu koristite 4 % popust,

♥ ko vaši nakupi presežejo vrednost 1000 € lahko pri naslednjem nakupu koristite 5 % popust.Kako to deluje v praksi?


Vsi opravljeni nakupi v spletni trgovini se vam seštevajo. Ko vaš nakup doseže vrednost npr. 250 €, boste prejeli kupon v vrednosti 3% in ko boste naslednjič kupovali v naši trgovini, vam bo v posebnem polju izpisana številka kupona.

Če boste kupon izkoristili, boste videli, da se vam cena nakupa zniža za 3%.

Lahko pa se odločite, da kupona ne boste izkoristili in boste nakupovali naprej.

Ko bo tako seštevek vaših nakupov presegel vsoto 500 €, boste spet prejeli številko kupona in po enakem principu boste pri naslednjem nakupu lahko koristili 4 % popust (prvi kupon za 3 % se bo avtomatično izbrisal).

Seveda se lahko odločite, da ne boste koristili niti prvega niti drugega kupona.

Tako se vam bodo nakupi seštevali in ko bodo presegli znesek 1000 €, boste pri naslednjem nakupu, deležni 5 % popusta na celoten nakup.

Do spletnega kupona ste opravičeni samo v primeru, da ste registriran uporabnik in da naročilo oddate sami. Izkoristite kupone, saj se vam splača! V primeru nakupa kot gost, se kuponi ne izdajo!

DEMAGO PRO

 

V podjetju Demago d.o.o., si vsak dan znova prizadevamo, da z našimi storitvami čim bolj zadovoljimo naše naročnike in njihove želje ter potrebe.

Seveda ni vedno lahko, a z veliko pozitivne energije, veselja do tega kar delamo in ustvarjamo, ter seveda dobršne mere potrpežljivosti, nam to ne predstavlja velike ovire.

Zavedamo se, da naši naročniki pričakujejo strokovnost, korektnost, odzivnost in profesionalnost, zato delujemo v skladu s temi pravili.

V veselje nam je, da imamo s svojimi dobavitelji, partnerji in naročniki dobre in profesionalne odnose, na kar kažejo tudi poslovni rezultati, ki so vsako leto boljši.

Ker nam je popolnoma jasno, da vsako podjetje za uspešno delovanje potrebuje za storitev, ki jo trži tudi kupca oz. naročnika, smo v ta namen izdelali aplikacijo Demago PRO, s katero želimo nagraditi zveste kupce. 
KAJ JE DEMAGO PRO? Preprosto povedano, gre za sistem nagrajevanja, ki ga izdamo na podlagi opravljenih nakupov v preteklem letu.

KDO? Aplikacija je namenjena izključno podjetnikom (grafični oblikovalci, marketinške agencije...), ki naročajo izdelke za potrebe svojih naročnikov, oz. pri nas naročene izdelke prodajajo tretjim osebam!

PREDNOSTI? Ko boste vključeni v program PRO, boste deležni različnih ugodnosti, kot so brezplačen pregled datotek, možnost plačila po valuti in dogovorjen popust na izdelke.

KAKO? Aplikacija Demago PRO, deluje po principu več naročiš, več dobiš. Na podlagi ustvarjenega prometa v preteklem letu, ki ste ga opravili v spletni tiskarni Demago Print, lahko prejmete dostop do enega od paketov (Rocky, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond). Preverite tabelo in zahtevajte vaš paket!

 

 

 

Pregled datotek (Basic)

Takoj, ko prejmemo vašo datoteko za tisk, bo naš sistem za preverjanje samodejno preveril in brezplačno popravil morebitne napake, ki so v datoteki.

Basic pregled zajema preverjanje 5 najpogostejših tehničnih napak (dimenzija datoteke, barvni prostor in resolucija slik, Bleed in Margins).

Kot rečeno, gre za orodje, ki samodejno pregleda in v 99% popravi napake.

*Datoteke za tisk pripravite v programih, ki so za to namenjeni (Adobe ID, AI)!
Pregled datotek (Premium)

Za razliko od Basic pregleda pri Premium preverjanju pregledamo 15 najpogostejših napak.

Postopek pregleda v tem primeru ni samodejen, ampak zahteva fizičen pregled datoteke s strani strokovnjaka, ki vas bo v primeru najdene napake kontaktiral in svetoval, kako do primerne datoteke.

Premium datoteke so obravnavane prednostno!

*Datoteke za tisk pripravite v programih, ki so za to namenjeni (Adobe ID, AI)!
Plačilni pogoji

Glede na to, da našo storitev prodajate tretjim osebam, smo za vas pripravili prilagodljive plačilne pogoje, s katerimi vam omogočamo možnost plačila z zamikom. 

Na podlagi preteklih nakupov v spletni tiskarni Demago Print in bonitetne ocene vašega podjetja, vam bomo dodelili možnost plačila z zamikom od 8 do 30 dni.

Na tem mestu vas želimo opozoriti, da bo naša storitev opravljena kvalitetno in v dogovorjenem terminu, zato vas vljudno prosimo, da spoštujete dogovorjen plačilni rok!
Lestvica popustov

Namen paketa Demago PRO je nagrajevanje naših najzvestejših kupcev in temelji na seštevku bruto prometa, ki ste ga ustvarili v zadnjih 12 mesecih.

Povedano preprosto, gre za sistem nagrajevanja po principu več kupiš - več prihraniš! Tako so lahko vaši nakupi v spletni tiskarni znižani tudi do 10%!

Zato preverite skupno vrednost opravljenih nakupov v zadnjih 12 mesecih in zahtevajte paket, ki vam pripada!
Splošni pogoji:Popusti E-kupon in popusti iz paketa PRO se med seboj ne seštevajo!

Podjetje Demago d.o.o., si pridržuje pravico, da brez obrazložitve prošnjo za uveljavitev paketa PRO zavrne!


Podjetje Demago d.o.o., si pridržuje pravico prekinit paket PRO, partnerju, ki ne spoštuje plačilnih rokov in partnerju, ki izdelkov ne prodaja tretjim osebam.


Podjetje Demago d.o.o., si pridržuje pravico do spremembe lestvice popustov in pogojev kadarkoli, brez navedbe razloga.


Podjetje Demago d.o.o., ne odgovarja za napake pri tisku, ki so nastale zaradi tehnične neustreznosti datotek za tisk, kljub temu, da so pregledane iz naše strani!Maribor, 01.03.2021

Smo vas prepričali?Za aktivacijo paketa, vas prosimo, da nam vašo zahtevo pošljete na elektronski naslov: luka(at)demago.si, pri tem pa navedite številko kupca oz. podatke naročnika.

Takoj, ko bo paket aktiviran in boste na spletno stran prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bodo v obrazcu za izračun prikazovale znižane cene!

V procesu zaključevanja naročila (košarica), boste videli znesek prihranka pri vsakem od izdelkov v košarici, ko boste pa naročilo zaključili, pa bo viden prihranek na celoten nakup!


Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.demago.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.demago.si upravlja podjetje Demago d.o.o.
Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

Podatki o podjetju:
Demago d.o.o.
Ptujska cesta 54
2000 Maribor
Matična št.: 1708481
ID za DDV: SI99819244
Elektronski naslov: info@demago.si.

Podjetje Demago d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje Demago d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Demago d.o.o. prepovedana.

Spletna trgovina www. demago.si je je last podjetja Demago d.o.o.. Spletna trgovina ponuja naročilo izdelave tiskovin v digitalni in offset tehniki, sisteme za vizualno komunikacijo, grafično oblikovanje...
Demago d.o.o., si prizadeva na svojih spletnih straneh zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu.1. Registracija uporabnika

Vsak obiskovalec si lahko ogleda našo ponudbo in shranjuje izbrane izdelke na naročilnico, a le registriran in prijavljen uporabnik lahko opravi nakup ali shrani vsebino naročila za kasnejši nakup. Če želi, lahko po elektronski pošti prejema tudi naše novice, sporočila in ponudbe ugodnih nakupov.
Registrirani uporabniki (člani) so fizične ali pravne osebe, ki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Upravitelj spletne trgovine Demago d.o.o. bo vse prejete podatke varoval skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.
Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.2. Naročanje v spletni trgovini

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini rubrika-Moj račun. Kupoprodajna pogodba med podjetjem Demago d.o.o in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila).
Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega elektronskega sporočila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.
Dostavljene količine se lahko, v obliki manjka ali viška, razlikujejo od naročene količine za do 3 %. To vključuje tudi poškodovane ali tiskovine z napako, naslovnice, prilagojene kopije za nadaljnjo obdelavo, reze zgornjih in spodnjih listov, ki se nanašajo na izdelavo in se jih ne izločuje.
Pridržujemo si pravico, do spremembe termina izdelave, ki je naveden v naročilu, zaradi izrednih okoliščin, kot so zamuda storitev podizvajalcev vključenih v postopku izdelave izdelka, izpad proizvodnje, povečan obseg bolniških odsotnosti, ipd.


3. Cene

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire "dostava po pošti".
Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.4. Dostava

Naročene izdelke lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja Demago d.o.o., Maribor, Ptujska cesta 54, ali pa  vam jih bomo odposlali po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor.
Ko je vaše naročilo končano in odpremljeno, vam na vaš elektronski naslov in gsm pošljemo sledilno številko CH, s katero lahko sledite paketu.5. Strošek dostave

Strošek dostave krije kupec in se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Strošek dostave se prišteje nakupni ceni izbranega izdelka in je naveden na računu-naročilnici. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave velja za področje celotne Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije...
Demago d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.
V primeru, da ob prevzemu pošiljke ugotovite, da je pošiljka oziroma embalaža fizično poškodovana, na to takoj opozorite uslužbenca Pošte Slovenije, kateri mora sprožiti postopek reklamacije. Reklamacijski zapisnik je osnova za izplačilo odškodnine za nastalo škodo.

Splošni pogoji za uporabo E-Market aplikacije: Klik

 

Reklamacije

V primeru, da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte reklamacije(at)demago.si ali telefona 041 625 157 in 051 613 723.

Poiskali bomo najboljšo rešitev glede na vaše želje in naše zmožnosti. Izdelek vam bomo zamenjali, v kolikor pa to ne bo možno, vam bomo vrnili kupnino, vi pa nam izdelek.

Reklamacije upoštevamo v roku 8 delovnih dni od prejetja naročenega blaga.

 

Splošni pogoji poslovanja E-Market

1. Uporaba spletne aplikacija E-Market je brezplačna.

2. Spletno aplikacijo E-Market upravlja podjetje Demago d.o.o., v nadaljevanju upravljalec.

3. Spletna aplikacija E-Market je posrednik med ponudniki del kot so grafični oblikovalci, programerji, fotografi, tekstopisci, prevajalci, ponudniki storitev marketinga, trženja...  in iskalci teh storitev (naročniki).

4. Za uporabo spletnega mesta E-Market se mora uporabnik strinjati s splošnimi pogoji uporabe (v nadaljevanju pravila). Sprejem pravil je pogoj za brezplačno predstavitev - uporabo spletnega mesta E-Market.

5. Vsak uporabnik (ponudnik dela, naročnik), se mora pred objavo na spletnem mestu E-Market registrirati. Uporabnik mora ob registraciji izpolniti obvezna polja in geslo za dostop do spletnega mesta demago.si. Uporabnik mora izpolniti vsa zahtevana polja z resničnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Vsak uporabnik ima lahko le eno uporabniško ime. Uporabnik se s sprejemom pravil zavezuje, da bo ravnal skladno z njimi.

6. Vsak uporabnik spletnega mesta demago.si s sprejemom teh pravil dovoljuje uporabo in obdelavo posredovanih osebnih ter drugih podatkov za namen delovanja spletnega mesta E-Market.

7. Upravljavec se zavezuje te podatke uporabiti le za namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnik je z opravljeno registracijo seznanjen z ravnanjem z osebnimi podatki ter soglaša, da upravljavec njegove osebne podatke obdeluje in hrani do njegovega preklica.

8. Upravljavec jamči za zasebnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

9. Upravljalec ne odgovarja za resničnost podatkov Ponudnik del. Za predstavitev ponudnika del (reference, portfolio), je izključno odgovorna oseba, ki je izpolnila oz. oddala obrazec  E-Market / Predstavi se.

10. Upravljalec ne odgovarja za resničnost podatkov Odprti projekti. Za odprti projekt, je izključno odgovorna oseba, ki je izpolnila oz. oddala obrazec  E-Market / Objavi nov projekt.

11. Upravljalec nikakor ne odgovarja za neplačilo opravljenega projekta med uporabniki (ponudnik del-naročnik). Za ceno projekta, način plačila, rok izdelave velja izključno dogovor med ponudnikom dela in naročnikom.

12. Upravljavec ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru spora med uporabnikom in naročnikom.

13. Upravljalec si v primeru, ko iz predstavitve ponudnika dela izhaja, da ponudnik nima registriranega podjetja za opravljanje dejavnosti, pridržuje pravico, da te predstavitve ne objavi.

14. Upravljalec si pridružuje pravico, da predstavitve ponudnika dela ne objavi.

15. Upravljalec si pridružuje pravico, da predstavitve objave dela ne objavi.

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali predali tretji osebi (razen v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi).
Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, in če se boste tako odločili, za pošiljanje elektronskih novic. Obvezujemo se, da bomo po končani uporabi vse sprejete elektronske podatke izbrisali iz naših baz, v kolikor ne želite, da jih arhiviramo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslove za dostavo, podjetje oz. naziv pravne osebe, ID davčno številko pravne osebe, naslov elektronske pošte (uporabniško ime), geslo v šifrirani obliki, kontaktno telefonsko številko. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.
Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.demago.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov k naročilu uporabnik dovoljuje podjetju Demago d.o.o. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Navedene podatke lahko podjetje Demago d.o.o., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta www.demago.si. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Podjetje ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik podjetju poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Podjetje bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varovalo tudi v primeru preklica registracije.


Pravica do obveščanja in izbrisa
Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: dejan(at)demago.si ali nam pošljite zahtevek po pošti. Oseba, pooblaščena za varstvo osebnih podatkov v družbi je Dejan Fajfar.Obvestila o stanju naročila
Pridržujemo si pravico, da vas na telefonsko številko, ki ste jo vpisali v postopku naročila, preko sms sporočila obvestimo, ko je vaše naročilo odpremljeno in če artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni. Če artikli niso bili prevzeti več kot 5 dni, si pridržujemo pravico klica na posredovano telefonsko številko, kot opomnik za prevzem artiklov. Kupce hkrati o stanju naročila obveščamo tudi preko elektronskega sporočila.


Obvestila
Po prijavi na obvestila bosta vaše ime, telefonska številka in elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil ste prijavljeni le, če je ob naročilu obkljukano posebno polje, ki vam omogoča prijavo na obvestila. Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na dejan(at)demago.si ali s klikom na povezavo »Odjavi se«.Postopek uveljavljanja pravic
Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov dejan@demago.si. Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati. Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve. Podjetje osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Uporabnik lahko prekliče soglasje za prejemanje elektronskih sporočil (kar stori s pisno zahtevo ponudniku na elektronski naslov dejan(at)demago.si) ali zahteva, da podjetje njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše, tako da v celoti izbriše uporabnikov uporabniški profil pri ponudniku.


Dodatno
Podjetje je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja. Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje teh podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje podatkov uporabnikov ne bo uporabilo za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo izrecno soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku, naslov za dostavo, telefonsko številko za obvestilo o dostavi paketa in/ali reševanju težav pri dostavi in naslov elektronske pošte za obvestilo o statusu dostave paketa). Prek elektronske pošte bo podjetje stopilo v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, v katere se zapišejo podatki o obisku spletne strani. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

Razlogov za uporabo piškotkov je več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (izbira jezika, število prikazanih rezultatov, velikost pisave itn.), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (registracija, vsebina nakupovalne košarice, prijava na e-novice, ogled videa itn.), pomagajo pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov (število obiskov, uporabnikom zanimiva vsebina itn.), s katerimi si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo in ocenimo učinkovitost zasnove spletne strani.
Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Ker želimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh piškotkov, ki jih uporabljamo in zakaj. Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z našo rabo opisanih piškotkov.


Katere piškotke uporablja spletna stran www.demago.si?


Nujno potrebni piškotki
Piškotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogočajo delovanje obrazcev, košarice in drugih bistvenih elementov spletne strani.
Tovrstni piškotki so aktivni le v času trajanja seje.
Primer uporabljenih piškotkov: ASP.NET_SessionId

Google
Google uprablja piškotke za shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, izbire jezikovne verzije, št. prikazanih zadetkov in vrednosti, prikaz informacij na Google zemljevidih ter mnogih drugih funkcionalnosti in storitev tega spletnega giganta.

Google Analytics
Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na naši spletni strani in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, prikazati relevantno vsebino itn. Pri razbiranju teh podatkov vas ne moremo osebno prepoznati.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 2 let.
Primer uporabljenih piškotkov: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.

Google maps
Google maps pripadajoče piškotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in označb lokacije.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.
Primeri uporabljenih piškotkov: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF.

Issuu.com
Piškotki, ki jih uporabljamo za prikaz interaktivnih tiskovin in merjenje statistike ogledov prenešenih tiskovin.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 5 let.
Primer uporabljenih piškotkov: mc.

Facebook          
Piškotki storitve Facebook personalizirajo izkušnjo skupne rabe, saj vam omogoča prijavo in preprosto interakcijo z družabnimi omrežji in beležijo število delitev, všečkov, komentarjev.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 5 let.
Primer uporabljenih piškotkov: act,locale, lu, datr, csm.

Twitter              
Piškotki družbenega omrežja Twitter, ki vam omogočajo lažjo interakcijo s tem družbenim omrežjem.
Življenjska doba teh piškotkov znaša do 5 let.
Primer uporabljenih piškotkov: k, guest_id, auth_token_session, secure_session, twll, twitter_sess.

Cookie_test
Življenska doba - čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

Cookieid
Življenska doba - čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

cslhVISITOR
Življenska doba - čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

osC_AutoCookieLogin
Življenska doba - 14 dni,
Uporaba: za avtomatsko prijavo uporabnika

osCsid
Življenska doba - čas seje,
Uporaba: unikaten ID uporabnika

demago_cookie_consent_analytics
Življenska doba - 10 let,
Uporaba: shrani nastavitve o odločitvi uporabe piškotkov

demago_cookie_consent_others
Življenska doba - 10 let,
Uporaba: shrani nastavitve o odločitvi uporabe piškotkov


Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, po želji pa lahko nastavitve o uporabi piškotkov spremenite tudi v brskalniku svojega računalnika ali mobilne naprave.
Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo napravo. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi.
Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.
Postopek spremembe nastavitev piškotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poiščete s pomočjo funkcije »Pomoč«, obiščete spletno stran >>, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih, ali pa nas kontaktirate prek e-pošte.

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca >>


Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani in prijavi na e-novice?


Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja, rezervacije, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.
S prijavo na e-novice soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Za ponastavitev shranjenih nastavitev o piškotkih
kliknite tukaj

Mi smo Demago Print

  • Vaš zanesljiv partner pri tisku!
  • Možnost izdelave tiskovin v istem dnevu
  • Vrhunska strojna oprema in kvalitetna izdelava
  • Kaj menijo o nas naročniki? / Mnenja naročnikov