To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
Obvestila in novice

27.11.2020

Spoštovani,

s strani podizvajalca poštnih storitev (pošta Slovenije) smo bili obveščeni, da se v teh dneh zaradi aktualne zdravstvene situacije na območju celotne države in spodbujanja spletnih naročil in dostave po pošti, srečujejo z močno povečanim obsegom poštnih pošiljk v prometu.

Ker jim aktualna pandemija povzroča tudi številne kadrovske izpade, obžalujejo, da jim vseh pošiljk ne uspe prenesti pravočasno, zagotavljajo pa, da se maksimalno trudijo za čim krajše roke prenosa in vljudno prosijo za razumevanje.

Predlagamo vam, da ob oddaji naročila upoštevate morebitno zamudo pri dostavah! Seveda pa lahko naročene izdelke prevzamete na sedužu podjetja.

16.03.2020

Spoštovani!

Zaradi preventive pred koronavirusom, vas obveščamo, da z današnjim dnem 16.3.2020, ukinjamo možnost prevzema naročil na sedežu podjetja do preklica.

Za vsa naročila, ki so bila izdelana pred tem datumom in jih želite prevzeti na sedežu podjetja bomo organizirali način prevzema pred poslovalnico in sicer med 9-12h. Prosimo, da pred prevzemom pokličete na 041 625 157. V kolikor želite, vam lahko izdelke odpošljemo po pošti.

Vsa nadaljna naročila sprejemamo le po elektronski poti ali telefonu in jih dostavljamo samo z dostavno službo!

Ukrep je v veljavi do preklica.

Hvala za razumevanje!
Ekipa Demago Print

12.12.2019

Obveščamo vas, da bodo vsa naročila etiket na roli oddana med 13.12.2019 in 5.1.2020, izdobavljena v drugem tednu januarja 2020.

26.12.2018

Spoštovani!

Obveščamo vas, da smo se preselili na novo lokacijo!
Najdete nas na naslovu Demago d.o.o., Ptujska cesta 54 (dostop iz Zagrebške ceste pri AMZS in AMD).Demago-Ptujska 54 Maribor

14.12.2018

Obveščamo vas, da bodo vsa naročila etiket na roli oddana med 18.12.2018 in 2.1.2019 izdobavljena v drugem tednu januarja 2019.

 

26.10.2018

Ponosni smo, da je naša spletna tiskarna v mesecu oktobru praznovala že svoj 10. rojstni dan. V vsem tem času se je spletna platforma iz osnovne ideje in oblike z nenehnim razvojem, izboljšavami in iskanjem novih rešitev, preoblikovala v spletno tiskarno, ki uporabniku nudi ogromno uporabnih informacij, slikovnih prikazov, enostavnega naročanja, dodelan uporabniški račun za spremljanje aktualnih in zaključenih naročil in še marsikaj.

 

Vse pohvale, pozitivni komentarji in mnenja, ki nam jih namenijo naše stranke so tisto, kar nas žene naprej. Hkrati nam to daje občutek, da smo na pravi poti. Kljub temu, da smo že nekaj dosegli, o čemer pričajo predvsem naše zadovoljne stranke, ki jih ni malo, pa je možnosti za izboljšave še ogromno. In lahko vam obljubimo, da se bomo tudi v naslednji dekadi trudili, da bo naša spletna tiskarna še boljša, modernejša, z večjo ponudbo in uporabniku prijaznejša.  

 

Leto 2018 je bilo za podjetje Demago uspešno leto. Veseli smo, da se nam je uspelo preseliti v nove, moderne prostore. Zadovoljni smo, da smo se kadrovsko močno okrepili. In seveda nenazadnje, da smo bili uspešni tudi pri nakupu proizvodnih strojev, ki nam bodo v veliko pomoč pri širjenju našega asortimana v bližnji prihodnosti.

 

19.10.2018

Bili so vzponi in padci. Bilo je veliko truda, odrekanja in trdega dela. A danes smo tu. Polni zagona in pozitivne energija za naprej. V novih prostorih z novimi stroji, a starimi navadami in kvalitetami.

Ko se ozremo nazaj po naši poti vemo, da je ta bila prava. Poti v prihodnost so vedno neznanke, a vendar bomo še naprej sledili zastavljenim ciljem. Tudi zaradi vas, dragi naročniki in poslovni partnerji, smo zrasli kot podjetje in kot ljudje.

Kmalu na snidenje na Ptujski cesti 54 v Mariboru!

24.05.2018

Ponosni smo, da so nas s svojim obiskom počastili predstavniki podjetja RICOH – Masumi Sato (Corporate Associate Vice President), Paul Koolmees (General Manager), Mitsuru Takahashi (Department Manager) in Masahiro Nomura (Marketing Advisor) in Zlatko Bošnjak (Eurocop - Zagreb), s katerimi smo podpisali pogodbo o nakupu dveh novih tiskarskih strojev.

S podjetjem RICOH sodelujemo že vrsto let in so se izkazali kot zanesljiv poslovni partner. Prav tako smo zelo zadovoljni z njihovimi stroji, ki nam omogočajo tisk kvalitetnih tiskovin. Dvema strojema RICOH ProC9100, se bo tako pridružil enak stroj nove generacije Ricoh C9200, ki bo še zmogljivejši.

Vsi, ki nas poznate že veste, da želimo našim naročnikom vedno ponuditi nove, sveže produkte in tu nam bo v veliko pomoč še en nov stroj, in sicer UV ploskovni tiskalnik RICOH FLATBED T7210. S tem strojem bomo lahko tiskali v vrhunski kvaliteti na različne ravne podlage, kot so les, kovine in steklo do širine 300x200 cm in do višine kar 11 cm.
Možnosti, ki se nam s tem odpirajo so neskončne, tako na področju dekoracije kot drugje.

Mi že komaj čakamo na instalacijo v septembru 2018, kaj pa vi?

 Ricoh Agreement

04.04.2018

[SPOMLADANSKA NAGRADNA IGRA] Mmmmm jo vohate, jo čutite?  POMLADA namreč. Tisti občutek, ko te zjutraj prebudi ptičje petje in te pobožajo sončni žarki. Le kako bi se lahko dan še lepše začel?!

Če želiš sodelovati:

  1. všečkaj našo objavo na FB
  2. všečkaj našo stran na FB
  3. v komentar napiši 3 asociacije ob besedi POMLAD

 P.s.: Seveda bomo veseli tudi, če boš objavo delil!Pravila sodelovanja v nagradni igri

April 2018


1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Demago d.o.o., Titova 49, 2000 Maribor (v nadaljevanju: organizator).

 

2. Sodelujoči

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

3. Pravila in pogoji nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo.

4. Način sodelovanja in potek nagradne igre

Udeleženci v nagradni igri sodelujejo tako, da:

  • všečkajo Facebook stran Tiskarna Demago,
  • všečkajo objavo na Facebook strani Tiskarna Demago,
  • objavijo komentar pod objavo na Facebook strani Tiskarna Demago.

5. Trajanja nagradne igre

Nagradna igra traja od 4.4. do 11.4.2018 do 12.00 ure

6. Nagrada

2 kom canvasa v meri 600x400mm.

Canvas + slepi okvir: 400x600 mm (XXL)
Način tiska: Digitalni XXL tisk
Medij: Canvas - 100 % bombaž, mat - 380g/m2
Tisk: 4/0 - barvno enostransko (CMYK)
Dodelava: Napenjanje platna na 3D-okvir oz. podokvir / 38x50 mm
Širina: 600 mm
Višina: 400 mm

Facebook ni povezan z nagradno igro, ga ne sponzorira, ne omogoča, ne upravlja in ne zbira podatkov. Vsi sodelujoči v nagradnem natečaju se strinjajo, da Facebook ne prevzema odgovornosti za nagradni natečaj.

7. Vrednost nagrad in akontacija dohodnine

Vrednost nagrade ne presega 42 EUR. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.

8. Žrebanje nagrajencev

Naključno žrebanje bo potekalo 11.4.2018, v katerem se bodo določili nagrajenci. V žrebanje se uvrstijo vsi, ki sodelujejo od začetka nagradne igre do trenutka pred žrebanjem. V primeru, da je izbran izžrebanec, ki na podlagi teh Pravil ne izpolnjuje pogojev za udeleženca v nagradni igri oziroma ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade, se izžreba naslednji udeleženec.

 Uporabnik lahko prejme le eno nagrado.

 Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

9. Obveščanje nagrajencev

Uporabniki morajo svoje podatke (ime, priimek, naslov) poslati v zasebnem sporočilu na Facebook stran Tiskarna Demago ali na elektronski naslov: info@demago.si najkasneje do petka, 13.4.2018 do 15.00. Tisti nagrajenec, ki svojih podatkov ne bo poslal pravočasno, do nagrade ne bo upravičen in se izžreba drugega nagrajenca kateremu se podeli nagrada. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo navedenih podatkov. Pritožba na žreb nagrajenca na podlagi teh Pravil ni mogoča.

10. Prevzem nagrade

Pogoj za pridobitev nagrade je, je soglašanje udeležencev s temi Pravili in izpolnjevanje pogojev za udeležbo v nagradni igri.

 

Nagrajenci bodo nagrado prejeli po pošti na naslov, ki so ga poslali v zasebno sporočilo na Facebook strani Tiskarna Demago ali po elektronski pošti, po tem ko so bili izžrebani in obveščeni.

 

Organizator si pridržujeta pravico, da ne podelita nagrad, če: - nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade, - se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, - nagrajenec preko elektronske pošte ne javi svojega naslova in zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov).

11. Obveznosti nagrajenca glede prevzema nagrade

Če izžrebanec ne izpolnjuje s temi Pravili določenih pogojev za sprejem nagrade oziroma sprejem nagrade odkloni ali ne posreduje potrebnih podatkov v navedenih rokih, se smatra, da nagrade ne želi sprejeti in je organizator v tem primeru do izžrebanca prost vseh obveznosti.

 

12. Varovanje osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007- UPB1).

Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane podatke za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene.

 Udeleženec nagradne igre lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov: info@demago.si Organizator bo v tem primeru zagotovil izbris podatkov v roku 5 delovnih dni.

 Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

 

Maribor, 4.4.2018

 

30.12.2017

Vse dobro v letu 2018!

# Demago Print #

 Happy new year 2018