Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Splošni pogoji poslovanja E-Market

1. Uporaba spletne aplikacija E-Market je brezplačna.

2. Spletno aplikacijo E-Market upravlja podjetje Demago d.o.o., v nadaljevanju upravljalec.

3. Spletna aplikacija E-Market je posrednik med ponudniki del kot so grafični oblikovalci, programerji, fotografi, tekstopisci, prevajalci, ponudniki storitev marketinga, trženja...  in iskalci teh storitev (naročniki).

4. Za uporabo spletnega mesta E-Market se mora uporabnik strinjati s splošnimi pogoji uporabe (v nadaljevanju pravila). Sprejem pravil je pogoj za brezplačno predstavitev - uporabo spletnega mesta E-Market.

5. Vsak uporabnik (ponudnik dela, naročnik), se mora pred objavo na spletnem mestu E-Market registrirati. Uporabnik mora ob registraciji izpolniti obvezna polja in geslo za dostop do spletnega mesta demago.si. Uporabnik mora izpolniti vsa zahtevana polja z resničnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Vsak uporabnik ima lahko le eno uporabniško ime. Uporabnik se s sprejemom pravil zavezuje, da bo ravnal skladno z njimi.

6. Vsak uporabnik spletnega mesta demago.si s sprejemom teh pravil dovoljuje uporabo in obdelavo posredovanih osebnih ter drugih podatkov za namen delovanja spletnega mesta E-Market.

7. Upravljavec se zavezuje te podatke uporabiti le za namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnik je z opravljeno registracijo seznanjen z ravnanjem z osebnimi podatki ter soglaša, da upravljavec njegove osebne podatke obdeluje in hrani do njegovega preklica.

8. Upravljavec jamči za zasebnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

9. Upravljalec ne odgovarja za resničnost podatkov Ponudnik del. Za predstavitev ponudnika del (reference, portfolio), je izključno odgovorna oseba, ki je izpolnila oz. oddala obrazec  E-Market / Predstavi se.

10. Upravljalec ne odgovarja za resničnost podatkov Odprti projekti. Za odprti projekt, je izključno odgovorna oseba, ki je izpolnila oz. oddala obrazec  E-Market / Objavi nov projekt.

11. Upravljalec nikakor ne odgovarja za neplačilo opravljenega projekta med uporabniki (ponudnik del-naročnik). Za ceno projekta, način plačila, rok izdelave velja izključno dogovor med ponudnikom dela in naročnikom.

12. Upravljavec ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru spora med uporabnikom in naročnikom.

13. Upravljalec si v primeru, ko iz predstavitve ponudnika dela izhaja, da ponudnik nima registriranega podjetja za opravljanje dejavnosti, pridržuje pravico, da te predstavitve ne objavi.

14. Upravljalec si pridružuje pravico, da predstavitve ponudnika dela ne objavi.

15. Upravljalec si pridružuje pravico, da predstavitve objave dela ne objavi.