Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Zadovoljen naročnik

Strast do tiska, visoko motiviran in strokovni team v kombinaciji z najsodobnejšimi stroji, vam že vrsto let zagotavljajo najvišjo kakovost tiska. Vedno naredimo vse kar je v naši moči, smo zaupanja vreden partner in tako bo ostalo danes, jutri in v prihodnjih letih!

Kvalitetna izdelava in spoštovanje rokov izdelave!

Za uspešno in dolgoročno sodelovanje je kakovostna storitev tiska ključnega pomena. Sodelovanje in odnos z naročnikom jemljemo kot dolgoročno partnerstvo, pri katerem imamo obojestransko poslovno korist, pri tem pa se zavedamo, da je zagotovilo za dolgo in uspešno prihodnost samo 100% zadovoljen naročnik.

Na osnovi naštetih vrednot, ki so naše vodilo, vam zagotaljamo, da bo vsako naročilo izdelka ali storitve opravljeno kvalitetno in v dogovorjenem terminu izdelave.

Če z izdelkom iz upravičenih razlogov ne boste zadovoljni, vam bomo izdelek brezplačno natisnili ponovno ali vrnili vašo kupnino.

Kaj če z izdelkom ne bom zadovoljen?

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vas vljudno prosimo, da nam to sporočite preko elektronske pošte (reklamacije@demago.si).

V kolikor je mogoče, nam pošljite fotografijo izdelka in opis težave, ki je nastala.

Na podlagi pregleda in ugotovitve, zakaj je prišlo do težave, vam bomo ponudili tri rešitve, vi pa boste izbrali tisto, ki vam najbolj ustreza!
V kolikor smo za napako odgovorni MI, vam bomo ponudili naslednje opcije:

Izdelek vam bomo brezplačno ponovno natisnili in odpremili v najkrajšem možnem času.


Izdelek nam boste vrnili, mi pa vam vrnemo vašo kupnino.


Izdelek boste obdržali, mi pa vam vrnemo dogovorjeno razliko kupnine.


Vrnitev izdelka

V kolikor se odločite, da nam boste izdelek vrnili, vas prosimo, da celotno vsebino zapakirate v škatlo, mi pa bomo obvestili Pošto Slovenije, da prevzame paket na vašem naslovu.

Stroški pošiljanja so za vas brezplačni!

Vse ostale podrobnosti bomo uskladili preko elektronske pošte.

Izdelek nam lahko vrnete tudi osebno na sedežu podjetja!

Kaj VAM zagotavljamo?

Zagotavljamo vam 100-odstotno zadovoljstvo pri vsem, kar je v našem nadzoru.

Zagotavljamo vam, da smo pri delu strokovni in motivirani, ter da je strojna oprema redno vzdrževana in s tem posledično tisk na najvišjem možnem nivoju.

Zavedati pa se morate, da je kvaliteteta tiska odvisna od priprave datoteke za tisk, zato vas prosimo, da pri pripravi datoteke za tisk, vedno upoštevate osnove grafične priprave za tisk, saj vam le tako lahko jamčimo, da bo tisk in končni izdelek brezhiben.

V kolikor na področju priprave datotek nimate izkušenj, si lahko pomagate z navodili za pripravo datotek, ki so objavljena na naši spletni strani, ali pa to storitev zaupate osebi, ki je za to usposobljena in v primeru napake sprejme odgovornost.

Embalaža za pošiljanje izdelkov po pošti je skladna z zahtevami Pošte Slovenije, vsak paket je opremljen z nalepko pazlivejše ravnananje, kar v teoriji zagotavlja, da bo paket prispel na želen naslov nepoškodovan.

Prav tako vam zagotavljamo, da bo vaše naročilo izdelano in odpremljeno pravočasno v skladu s terminom, ki ste ga izbrali.

Kaj VAM NE zagotavljamo?

Kot rečeno, naše 100% jamstvo velja za vse, na kar lahko vplivamo in je v naši moči.

Če nam pošljete naprimer napačno datoteko za tisk, ali nam ne daste pravilnih informacij za dostavo, vam ne moremo zagotoviti, da bo vaše naročilo prispelo pravočasno.

Enako velja za zamudo pri dostavi blaga zaradi ekstremnih vremenskih razmer. Če se pojavijo hude vremenske razmere, upamo, da boste razumeli, da je opravljanje poštnih storitev oz. dostavljanje paketov v takšnih pogojih oteženo, kar lahko privede do zamude.

Po naših izkušnjah, lahko do zamud pri dostavi prihaja tudi v času božičnih praznikov, kar je posledica izrednega povečanja obsega poštnih storitev, zato vam priporočamo, da vaše naročilo oddate raje dan ali dva prej, kot običajno, ali koristite storitev Hitra pošta.

V takšnih in podobnih skrajnih okoliščinah, na katere resnično nimamo nobenega vpliva, se naša garancija žal ne upošteva!

Vsekakor pa se bomo v takšnih situacijah maksimalno potrudili in poiskali rešitev, kar smo dokazali že velikokrat.