Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Kaj je E-Market?

E-Market je spletna aplikacija, v kateri lahko poiščete izvajalca, ki bo ustrezal vašim željam, potrebam in cenovnim zmožnostim.

V podjetju Demago smo odlični tiskarji in to želimo tudi ostati. Naše delo je tisk in v tem želimo biti najboljši. Vseeno si prizadevamo, da obiskovalci našega spletnega portala dobijo več kot le dober tisk. Če torej iščete več, potem preglejte našo aplikacijo E-market in se o tem prepričajte.

Grafično oblikovanje in tisk hodita z roko v roki. Vedno je bilo tako. Nemalokrat se zgodi, da podjetnik pride k nam še preden potrebuje tisk in povprašuje tudi po storitvi grafičnega oblikovanja. Seveda, zelo praktično je, če lahko vse to opravi pod eno samo streho.

Za kaj gre? Vzemimo na primer, da želite izdelati zloženko za predstavitev vašega novega izdelka. Veste, da potrebujete takšnega grafičnega oblikovalca, ki ima dobre reference, dobra priporočila in bo svoje delo znal opraviti strokovno - seveda po ceni, ki jo vaš budžet dovoljuje.

Tako kot vsi podjetniki se tudi v našem podjetju nenehno srečujemo z različnimi izzivi in priložnostmi, ki se pojavljajo na trgu.

Od vsakega posameznika ali podjetja, pa je odvisno na kakšen način se bo odzval. Iz izkušenj smo se naučili, da je trg in stranke dobro poslušati.

Slediti temu glasu je za nas ključnega pomena, saj je to pomembno za razvoj našega podjetja.

Tako smo hitro ugotovili da naši naročniki pred tiskom promocijskih materialov nemalokrat potrebujejo pomoč pri oblikovanju le teh in tako se je rodila ideja za izdelavo aplikacije E-market.

Ker pa vemo, da za učinkovito promocijsko sporočilo ni dovolj samo grafično oblikovanje, smo k sodelovanju povabili tudi ostale strokovnjake kot so fotografi in tekstopisci, kajti tudi njihovo sodelovanje je pri nastajanju promocijskega izdelka prav tako nujno potrebno.

Krog zadovoljstva

Filozofija E- Marketa temelji na odnosu med tiskarno, oblikovalcem in naročnikom.

Naročnik, ki ima potrebo po tiskovini, se obrne na našo tiskarno, ker si želi kakovostne tiskovine.

Kadar tiskovine še nima oblikovane, potrebuje za ta del grafičnega oblikovalca, katerega si lahko izbere prav v aplikaciji E-market.

Ko je tiskovina ustrezno pripravljena za tisk, se datoteka pošlje v tiskarno in ko je natisnjena se pošlje k naročniku.

Naročnik tako dobi končni izdelek, s katerim je zadovoljen in krog je sklenjen.

Vse na enem mestu

Ker se zavedamo, da imajo naši naročniki za uspešeno promocijo svojih izdelkov in storitev tudi druge potrebe, smo omogočili, da se v aplikaciji E-market predstavijo zraven grafičnih oblikovalcev tudi fotografi, programerji, tekstopisci, marketinške agencije...

Vsak od njih ima priložnost in enako možnost, da se svoji ciljni publiki predstavi in jo navduši.

Poleg kontaktnih podatkov, opisa ponudbe in urne postavke, se ponudniki lahko predstavijo tudi s svojimi referencami s katerimi lahko potencialne naročnike storitve prepričajo, da med vsemi izberejo prav njih.

Če pa menite, da na tem seznamu manjka grafični oblikovalec, programer…, s katerim trenutno sodelujete in bi želeli, da se predstavi v naši aplikaciji, nam to sporočite in poslali mu bomo vabilo, da se brezplačno predstavi. 

Dober glas seže v deveto vas

Prepričani smo, da ste se kdaj že znašli v situaciji, ko se kljub veliki izbiri ponudbe niste mogli odločiti koga bi izbrali.

V takšnih primerih je odločitev sigurno lažja, če vam na podlagi svoje dobre izkušnje kdo priporoča koga izbrati.

Da bi vaša odločitev bila lažja, smo v okviru aplikacije E-market dodali možnost, kjer naročnik lahko izbranega ponudnika storitve po zaključenem projektu tudi oceni in poda svojo dobro ali slabo izkušnjo za opravljeno storitev.